Vægskure til opbevaring af haveredskaber og meget mere

Vægskure til opbevaring af værktøj m.m.

Vægskure eller redskabsskure er perfekte at bruge til opbevaring af haveredskaber og meget andet. Med et kompakt vægskur kan du altid finde dine redskaber og andet, når du skal i gang med havearbejdet. Uanset, om du skal luge, slå græs, beskære træerne eller klippe hækken, så kan du hurtigt og nemt hente de redskaber og maskiner, du skal bruge til opgaven. De populære vægskure bruger næsten ingen plads i haven, men skaber alligevel en masse opbevaringsplads. De moderne og elegante vægskure passer stort set ind overalt.      
 
Vægskure i metal er både stærke og vedligeholdelsesfrie   

Vores populære vægskure i metal er en del af et kæmpestort udvalg af redskabsskure i metal, som kan holde i mange år uden at du behøver bruge tid eller penge på vedligeholdelse. Det store udvalg omfatter bl.a. de populære brands ProShed® og Yardmaster. Du kan placere dit vægskur på terrassen eller stort set alle andre steder, hvor der er et par m2 til overs. Du skal blot sørge for, at underlaget til dit vægskur er fast og jævnt. Underlaget kan være cement, asfalt, fliser, træ eller andet. Stiller du dit vægskur direkte på græs eller jord, så vil vi anbefale, at du lægger et stykke presenning nederst som membran. Det kan også være en god ide at lægge gulv i vægskuret. Tilsammen med membranen og gulvet sørger for bedre isolering og minimere kondens.  


Vægskure er fleksible og til at betale 

Vores vægskure er til at betale, nemme at samle og meget fleksible. For at gøre det nemmere for dig, så kan døren monteres i den ende af skuret, som passer bedst til der, hvor skuret skal stå. Udover vores populære og kompakte vægskure tilbyder vi mange forskellige slags redskabsskure i en lang række størrelser og i forskellige materialer. Du kan få små og kompakte skure og du kan få store skure med over 10 m2 til værktøj, havemaskiner og meget andet. Skurene er lavet af metal, træ eller polykarbonat, og du vil få glæde af dem i mange år uanset materialet. Metalskurene og dem af polykarbonat er vedligeholdelsesfrie. Redskabsskurene i træ kræver en smule vedligeholdelse engang imellem. Alle vores redskabsskure – fra de små vægskure og op til de store redskabsskure – giver dig plads til alle dine havemaskiner, redskaber, værktøj med mere. Har du spørgsmål omkring vores kompakte vægskure eller nogle af de mange andre redskabsskure? Kontakt os venligst pr. telefon, send os en e-mail eller brug vores Chat.

Du kan se flere vægskure med mere her: https://www.dancovershop.com/dk/products/vaegskure.aspx

Share