En affugter skaber godt indeklima både i hjemmet og i lagerrum

Affugtere skaber bedre indeklima

Når man har en affugter derhjemme eller et andet sted, så kan man helt automatisk fjerne overskydende fugt fra luften og på den måde skabe det bedste indeklima. Man får desuden bedre luftcirkulation som en del af løsningen. For høj luftfugtighed er hverken godt for mennesker eller for selve bygningen og de ting, som er inde i den. Vores forskellige affugtere anvender avanceret teknologi til at fjerne overskydende vand fra luften. Derefter bliver luften sendt tilbage med en lavere luftfugtighed. Kort fortalt, så fjerner affugteren det overskydende vand fra luften og skaber et bedre indeklima. Den rette luftfugtighed indendørs gør en enorm forskel for vores helbred og for de ting, som er i rummet, bl.a. materialer, køretøjer, både og andet, som bliver opbevaret der. Du kan få forskellige affugtere, alt efter hvor mange kubikmeter luft, der skal behandles. Vi tilbyder både affugtere til dit hjem, din båd, campingvogn, dit opbevaringstelt, lager, og produktionslokaler.   

Affugtere til din båd, campingvogn eller kælder  

Vores kompakte og bærbare affugtere er perfekte, når det handler om at få fjernet fugt fra din båd, campingvogn eller opbevaringstelt m.m. Det er en fremragende løsning, når din båd eller campingvogn f.eks. står til vinteropbevaring. Når man stiller en affugter til at køre inde i en båd eller campingvogn, så vil alle de forskellige materialer som hynder, tæpper og gardiner er lavet af forblive tørre og ikke lugte eller få pletter. Affugteren vil desuden holde skimmel og kondens væk. Den lave luftfugtighed vil også være godt for det elektriske system, da for megen fugt kan nedbryde systemet over tid. Vores affugtere bruger et minimum af strøm og kører kun, når luftfugtigheden rammer et bestemt niveau. Vi anbefaler, at luftfugtigheden indendørs holdes på omkring 40-45%, men du har selv mulighed for at indstille niveauet.    

Affugtere skaber tør og sikker opbevaring

Affugtere er også vigtige, når du skal have opbevaret andet end både og campingvogne. I alle lagerrum og opbevaringstelte m.m. er det vigtigt at holde styr på luftfugtigheden. For meget fugtighed kan gøre skade på mange forskellige ting og materialer. Ved at installere en affugter kan du nedsætte luftfugtigheden inde i et lager- eller produktionslokale og samtidig skabe luftcirkulation. Det vil først og fremmest skabe et bedre indeklima, og du kan desuden spare penge på varmeregningen, da det er langt billigere at varme tør luft op end det er at varme fugtig luft op. Se vores forskellige affugtere her: https://www.dancovershop.com/dk/products/affugtere.aspx

Share

Recommended Posts