Pergola pavilloner med integrerede taglameller, som giver perfekt skygge

Pergola pavilloner betyder endnu bedre udeliv

Når man ejer en moderne, elegant og funktionel pergola pavillon lavet af stærke og vedligeholdelsesfrie materialer, så er livet bare en lille smule bedre. Den smukke konstruktion er i pulverlakeret aluminium med indbyggede taglameller, som giver både skygge og ly – eller kan drejes åbne og sørge for fuld sol, når du er i humør til det. Vores nye eksklusive pergola pavilloner med bevægeligt tag vil tilføje stil og komfort, uanset hvor du placerer den – på terrassen, ved siden af en pool eller et andet sted, hvor du gerne vil slappe af og nyde livet udenfor i flot stil.  

Pergola pavilloner i klassiske farver og med høj funktionalitet

De elegante og solide pergola pavilloner er lavet af holdbare og vejrbestandige materialer som bl.a. pulverlakeret aluminium, så du ikke skal bekymre dig om rust, råd eller afskalling. Du kan betjene de innovative og bevægelige taglameller med et eller to håndtag alt efter størrelsen på din pergola. På få sekunder kan du åbne eller lukke taget på pavillonen, så du kan nyde behagelig skygge eller fuld sol alt efter vejret og dit humør. På grund af det fleksible tag kan du også få glæde af pergolaen, når det regner, da taget vil give dig ly. Den indbyggede tagrende er endnu en elegant detalje, som leder regnvandet væk, så du ikke behøver bekymre dig om det.     

Nu er der endnu flere eksklusive pergola pavilloner at vælge imellem  

Dancovershop.com tilbyder vi et stort udvalg af pavilloner i høj kvalitet herunder de forskellige pergola pavilloner. Gå ind på shoppen og find det design og den størrelse, som du kunne tænke dig, så sender vi den hjem til dig. Vi tør næsten garantere, at du vil blive vild med at have et helt specielt sted i haven eller et andet sted, hvor du kan finde dejlig skygge og tilbringe mange timer med ren afslapning eller hygge dig sammen med venner og familie. Vi kan tilbyde de fleste slags havepavilloner – fra de klassiske med gardiner og myggenet og fast tag i enten metal eller polykarbonat, pavilloner i massivt træ eller de moderne og minimalistiske pergola pavilloner i forskellige farver og størrelser.  

Sidevægge til San Pablo-serien af elegante pergola pavilloner

Til vores eksklusive serie af pergola pavilloner i San Pablo-serien kan vi tilbyde stærke sidevægge i letvægtsmaterialer. Bemærk venligst, at du skal bestille sidevæggene separat, da de ikke følger med pavillonerne. Du kan bestille det antal sidevægge til din San Pablo pavillon, som du skal bruge – vælg til en eller flere sider for at få læ og skygge. Det tager blot nogle få sekunder at åbne og lukke sidevæggene. Det holdbare materiale i 420 g/m² Sunshine Fabric giver dig læ for vinden og skygge for solen på den eller de sider, hvor der er behov for det. Når sidevæggene er rullet op, sidder de skjult øverst i pavillonen. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du spørgsmål om vores pergola pavilloner eller nogle af vores mange andre pavilloner. Du kan se alle de smukke pergola pavilloner her: https://www.dancovershop.com/dk/products/pergola-pavilloner.aspx

Share