Professionelle affugtere til lagertelte og produktionsområder

Professionelle affugtere sikrer det bedste indeklima

Professionelle affugtere fjerner overskydende fugt fra luften og skaber det optimale indeklima i lagerrum, opbevaringstelte og i produktionsområder. Vores professionelle affugtere er effektive og nogle af verdens førende virksomheder bruger affugtere som en vigtig del af deres produktion og lager for at holde materialer, reservedele, værktøj og færdige produkter tørre og i fin stand. Når man har installeret en professionel affugter inde på sit lager, i sit opbevaringstelt eller på sit produktionsområde, så kan man passe godt på sine værdier i form af materialer, bygninger og ikke mindst de ansatte. Processen med at fjerne overskydende fugt fra luften er i princippet ret enkel, men det kræver udstyr i høj kvalitet som vores professionelle affugtere. Når store virksomheder som Siemens og Vestas bruger disse affugtere som en del af deres komplicerede fremstilling af vindmøller, så kan vores affugtere gøre en forskel de fleste steder.  

Professionelle affugtere hjælper dig med at skabe den optimale opbevaring    

Man er nødt til at regulere luftens fugtighed for at forebygge skimmel og kondens. Især i områder med maskiner, der kan skabe fugt eller i områder med sarte materialer som træ, papir eller stof med mere. Hvis der er for høj luftfugtighed, så kan det ædelægge dine materialer og i sidste ende kan det koste dig store summer, hvis du ikke kan bruge dine ting. Har du en effektiv og professionel affugter kørende, så har du altid den korrekte luftfugtighed og luftcirkulation nok til at undgå problemer.  

Professionelle affugtere er også til fordel for de ansatte

Ved at installere en professionel affugter kan du skabe det optimale indeklima på dit lager eller i produktionsområdet og på den måde vil dine medarbejdere også få en stor fordel. Vi mennesker er i høj grad også afhængige af at have den rette luftfugtighed – især når vi opholder os i et rum hele dagen. Uanset, om du har folk i produktionen, på et lager, i en forretning eller på kontor, så kan en professionel affugter være med til at skabe det bedste indeklima, så dine folk trives. Vi bliver ofte syge, hvis vi opholder os i omgivelser, der enten er for fugtige eller for tørre. Normalt regner man med at der skal være en luftfugtighed på cirka 40-45%, men med vores professionelle affugtere har du mulighed for selv at indstille niveauet efter behov. Har du spørgsmål omkring vores professionelle affugter? Kontakt os venligst via telefon, send os en e-mail eller brug vores Chat. Du kan se vores professionelle affugtere her: https://www.dancovershop.com/dk/products/affugtere.aspx

Share