Professionelle COVID-19 løsninger fra Dancover

Professionelle COVID-19 løsninger fra Dancover

Vi tilbyder en række professionelle COVID-19 løsninger, som kan hjælpe dig med at overholde nogle af de mange forholdsregler, som vi til stadighed skal overholde. Vi er alle sammen trætte af de mange begrænsninger, men social afstand er stadig en af de regler, som vi bare skal leve med. Uanset, om man kalder det social afstand eller bare sikker afstand, så har vi en række effektive løsninger, som kan være med til at gøre det lidt nemmere at løse de logistiske opgaver, der handler om bl.a. sikker afstand. Når du har brug for at skabe sikker afstand på en skole, institution, arbejdsplads, butik, restaurant eller cafe, så kræver det, at du skaber ekstra kvadratmeter for at kunne fordele elever, ansatte, gæster m.fl. Hos Dancover tilbyder vi en række professionelle, fleksible og prisbillige COVID-19 løsninger, som kan hjælpe dig med at løse udfordringerne i forbindelse med social afstand. Vi tilbyder solide og rummelige partytelte, FleXtents® foldetelte, klapborde og -stole, gulve og varmeapparater. For at sikre de nye kvadratmeter tilbyder vi bl.a. Safety Packs og andet sikkerhedsudstyr.        

COVID-19 løsninger til skoler, børnehaver og andre institutioner  

På skoler, i børnehaver og andre institutioner er en af de største udfordringer at finde plads nok til at sikre social afstand. Når man skal holde en sikker afstand, så skal elever og børn i sagens natur være længere fra hinanden end normalt. På den måde løber man hurtigt tør for plads indenfor de faste rammer. Med et eller flere af vores partytelte eller foldetelte kan man skabe nye lokaler på ingen tid og til en rimelig pris. Ved at opstille telte udenfor skolen m.m. kan man skabe ekstra plads, så alle får mulighed for at holde social afstand. Når pandemien på et tidspunkt er kommet under kontrol, så kan man bruge teltene til fester og andre events!     

Besøgstelte til plejehjem med mere   

Beboerne på bl.a. plejehjem er blandt nogle af de grupper i samfundet, som måske har haft det sværest under COVID-19 pandemien. De er endnu mere isoleret end resten af os, fordi de som udgangspunkt er mere udsatte end de fleste. En effektiv og smart måde at hjælpe beboerne på plejehjem og deres pårørende er at bruge de såkaldte besøgstelte. Teltene er nemme at slå op, og ved hjælp af en gennemsigtig skillevæg inde i teltet er det muligt for beboerne og deres pårørende at mødes uden risiko for smitte. Du kan desuden bestille gulve, fleksible foldemøbler samt varmeapparater, som tilsammen kan gøre de ekstra rum behagelige og funktionelle. Alle de forskellige produkter er nemme at rengøre og spritte af efter brug. Se alle de forskellige COVID-19 løsninger her: https://www.dancovershop.com/dk/products/telte-til-at-holde-social-afstand.aspx

Share