Små polytunnel drivhuse til terrassen og altanen

Små polytunnel drivhuse til terrassen

Vores store udvalg af små polytunnel drivhuse til din terrasse eller altan skaber optimale vækstbetingelser for en lang række skønne planter. Et lille polytunnel drivhus er nemt at samle og bruge – og nemt at skille ad og opbevare hen over vinteren. Du kan få glæde af de kompakte drivhuse fra det helt tidlige forår og hele vejen gennem sommeren, hvor du kan nyde alle blomsterne og de andre planter, som du kan dyrke inde i de små drivhuse. Du kan placere drivhusene på din terrasse, i en gårdhave, på altanen eller et sted i haven, hvis du er så heldig at have sådan en. De fleste af vores polytunnel drivhuse fra Garden Collection har hylder, så du kan udnytte pladsen inde i drivhuset optimalt. Vær opmærksom på, at du naturligvis kan bruge plantehylderne uden det gennemsigtige cover, f.eks. når det er blevet så varmt, at planterne måske ikke har brug for drivhuset længere.   

Små polytunnel drivhuse i stærke letvægtsmaterialer   

Vores store udvalg af de mindre polytunnel drivhuse har stel i pulverlakeret stål og et gennemsigtigt, UV-modstandsdygtigt cover. Alle vores drivhuse er nemme at samle og fleksible, fordi man kan flytte dem, hvis det bliver nødvendigt. Vi anbefaler altid, at man sikrer sit drivhus, da det er meget let og kan vælte, hvis vinden får fat i det. Du kan få polytunnel drivhuse i mange størrelser og med eller uden plantehylder. Det er også muligt at bestille plantehylder separat uden drivhus. Alle de små drivhuse fra Garden Collection har en eller flere døre med lynlås, som giver nem adgang samt mulighed for udluftning. De forskellige drivhuse skaber alle sammen de bedste betingelser for de planter, som har behov for et varmt og beskyttet voksested. Hvis du blot har nogle få kvadratmeter eller mindre, så kan du komme i gang med at nyde alle de ting, som man kan dyrke inde i et kompakt drivhus på terrassen eller et andet sted.

Vores populære Garden Collection til alle haveentusiaster   

De kompakte polytunnel drivhuse er en del af vores populære Garden Collection, som omfatter højbede i stål, fyrretræ eller WPC, højbede med drivhuscover, mini-drivhuse eller mistbænke samt mini drivhuse med spirebakker, store polytunnel drivhuse, polykarbonat drivhuse og orangerier og havepavilloner. Kort fortalt, så indeholder vores Garden Collection et stort udvalg af kvalitetsprodukter til haven. De kan alle sammen være med til at gøre din haveglæde endnu større, når du får mulighed for at dyrke alle mulige forskellige slags hjemmedyrkede grøntsager, frugter og smukke blomster – fra det tidlige forår og langt hen på efteråret. Her kan du se et udvalg af vores små polytunnel drivhuse: https://www.dancovershop.com/dk/products/polytunnel_drivhuse.aspx

Share