Terrassevarmere til ophængning skaber varme og hygge

Terrassevarmere til ophængning og hygge

Terrassevarmere til ophængning kan være med til at skabe fantastiske øjeblikke på terrassen eller i et partytelt. Brug din terrassevarmer til daglig, når du gerne vil blive lidt længere udenfor eller når du fejrer noget vigtigt i et partytelt eller foldetelt. Terrassevarmere til ophængning er utroligt nemme at hænge op og bruge – nogle af dem har endda fjernbetjening, så du kan styre varmen så nemt som når du skifter kanal på fjernsynet. De fleste af vores terrassevarmere til ophængning bliver leveret med kæde til ophæng, og du kan hænge terrassevarmeren op permanent under et tag på terrassen eller midlertidigt, når du skal holde fest i et partytelt, foldetelt eller tilsvarende. De fleste terrassevarmere giver dig mulighed for at indstille varmen på forskellige niveauer.      

Terrassevarmere til ophængning med infrarød varme

Som det fremgår af navnet, så udsender de infrarøde terrassevarmere et varmt, rødligt lys. Så udover at udsende en behagelig varme, så sørger apparaterne også for en smule hyggeligt lys – helt perfekt når det bliver mørkt på terrassen om aftenen. Terrassevarmere med infrarød varme udsender infrarøde stråler, og når disse uskadelige stråler rammer en genstand – en ting eller et menneske – så bliver den eller det opvarmet. Så kort fortalt, så spilder en infrarød terrassevarmer ikke energi på at opvarme luften omkring sig, men kun det, som befinder sig inden for strålernes radius. Det betyder en langt bedre udnyttelse af energien i forhold til at skulle opvarme omgivelserne. På Dancovershop.com finder du et udvalg af elegante terrassevarmere til ophængning med infrarød varme eller med karbon, som er lidt det samme bare med endnu bedre varme.   

Terrassevarmere i mange forskellige udformninger   

Ud over de mange elegante terrassevarmere til ophængning kan du også finde et udvalg af mange andre slags terrassevarmere. Du kan bl.a. få en fritstående terrassevarmer, en terrassevarmer til montering på mur eller til at placere under en parasol. Med alle disse forskellige slags terrassevarmere kan du nemt skabe skøn varme overalt i din have m.m. Ud over selve terrassen, så er en terrassevarmer til ophængning perfekt til at skabe den rigtige temperatur inde i et partytelt eller anden form for telt. Husk at læse sikkerhedsanvisningerne omkring brug, ophæng og tilslutning m.m. Og forestil dig så en lidt kølig aften udenfor på terrassen eller inde i et elegant partytelt, hvor du bare kan tænde for en eller flere af de effektive terrassevarmere, så de giver både varme og lidt lys til dig og dine gæster. Du kan se alle vores terrassevarmere her: https://www.dancovershop.com/dk/products/terrassevarmere.aspx

Share