LED armaturer lige til at sætte i stikkontakten

LED armaturer til lagertelte og telthaller

Vores LED armaturer er allerede samlet og forbundet. Du skal blot hænge armaturerne op i loftet og sætte stikket i kontakten. De industrielle lysarmaturer er skabt til midlertidige opbevaringstelte men kan også bruges i permanente bygninger. Brug de moderne armaturer i dit lagertelt, telthal, garagetelt, bådtelt, værksted, lager, besøgstelt og meget andet. Når man har ordentligt lys inde i sit lagertelt eller på sit lager, så er det langt mere sikkert at bevæge sig rundt derinde uanset tidspunktet, og man får desuden også et langt bedre overblik. Fordi armaturerne er LED bruger de ikke ret meget strøm. Desuden skal du ikke bruge tid og penge på at få nogen til at installere og tilslutte armaturerne. Du bruger blot en ganske almindelig stikkontakt.

LED armaturer sparer både tid og strøm  

De samlede og forbundne LED armaturer til professionel lagerbelysning er utroligt nemme at installere. Du skal blot hænge armaturerne op i loftet i dit lagertelt m.m. og sætte stikket i en stikkontakt. Der er 3 m ledning mellem armaturerne og 10 m ledning med stik til at nå ned til en kontakt. Sikkerhedskoden IP65 betyder, at du kan anvende lysarmaturerne næsten overalt inklusiv områder med støv, fugt, og kulde. Armaturerne kan fungere i temperaturer mellem – 20⁰ C og 40⁰ C. Armaturerne har solide metalbeslag til holdbar og tæt lukning samt hængsler, så de er nemme at hænge op i rammen på dit lagertelt eller tilsvarende. De moderne LED armaturer bruger ikke ret meget strøm, og den indbyggede LED lyskilde, som ikke kan udskiftes, forventes at give op til 50,000 lystimer. Når man har den rigtige belysning inde i sit lagertelt m.m., så giver det både et bedre overblik og gør det sikkert at bevæge sig rundt derinde.   

LED armaturer til vores store udvalg af solide opbevaringsløsninger  

Vi kan tilbyde et meget stort udvalg af opbevaringsløsninger i høj kvalitet og til meget konkurrencedygtige priser – både til fagfolk og private. Stærke og holdbare lagertelte, telthaller, bådtelte, garagetelte og meget mere. Alle vores opbevaringsløsninger er solide, holdbare og vil give dig masser af opbevaringsplads til forskellige slags køretøjer, både, materialer, produkter og varer med mere.  Uanset, hvilken slags opbevaringsløsning, du har, så vil det gøre en kæmpe forskel at have en effektiv lyskilde inde i teltet. Med vores LED armaturer med to, tre eller fire forbundne armaturer kan du bruge din opbevaringsplads på alle tidspunkter uden at du skal være afhængig af dagslys eller en lommelygte m.m. Se mere om de moderne lysarmaturer lige her: https://www.dancovershop.com/dk/products/led-loftsarmaturer.aspx.

Share