Orangerier får dig til at nyde haven endnu mere!

Orangerier gør det nemt at nyde haven endnu mere

Orangerier kan gøre en kæmpestor forskel i de fleste haver. Oprindeligt var et orangeri en meget stor bygning til palmer og andre eksotiske planter. I dag kan man også bare have et orangeri, så man har mulighed for at nyde haven i næsten al slags vejr. Du kan stille alle mulige slags planter ind i dit orangeri eller du kan blot bruge det som dit private helle. Udsmyk orangeriet med nogle smukke planter, men sørg for at lave plads til dig selv derinde. Stil nogle behagelige stole derind, så du har mulighed for at gå derind og nyde lidt mig-tid – slap af, læs en god bog, vær sammen med gode venner – du kan også stille et spisebord og stole derind, hvis orangeriet er stort nok.  

Et elegant orangeri med et stærkt, pulverlakeret stel i aluminium

Du kan f.eks. vælge et af orangerierne fra vores brand CosyLifeStyle®, eller måske vil du vælge modellerne Zen, Oasis eller Victory. Et af vores mange store og smukke orangerier er det populære orangeri eller pavillon Ledro. Du får 13 smukke m2 hvor du kan nyde haven fra tidlig morgen og til langt ud på natten. Det er helt op til dig, hvordan du vil bruge dette smukke orangeri. Stil et par behagelige stole derind, et spisebord, eksotiske planter, en jacuzzi eller brug dit orangeri til kreative sysler som at male, skrive eller tilsvarende. Stil orangeriet på en stor træterrasse, så får du automatisk et skønt trægulv derinde. På samme måde kan du få en dejlig terrasse foran eller rundt om orangeriet. En fliseterrasse kan også være en god løsning. Nu er du klar til at begynde at nyde din have i endnu højere grad næsten uanset vejret og årstiden.  

Orangerier er en del af vores store udvalg

Vi har et meget stort udvalg af forskellige orangerier, drivhuse og pavilloner. Du skal begynde med at finde ud af, hvad du gerne vil bruge dit orangeri eller pavillon til – afslapning, sociale sammenkomster, dyrke planter, kreative formål eller en kombination. På den måde er det meget lettere at beslutte sig for, hvilket orangeri du skal købe. På Dancovershop.com kan du finde ud af alt, hvad der er værd at vide om vores forskellige orangerier m.m. Hvis du alligevel brænder inde med et spørgsmål, så kontakt vores Xperter, som kan besvare alle dine spørgsmål vedrørende produkterne. Når du vælger et orangeri, så får du det bedste fra to verdener – de optimale vækstbetingelser i et drivhus af høj kvalitet samtidig med fordelene ved en skøn pavillon. Vi håber, du får en fantastisk sommer! Du kan se alle de forskellige orangerier med mere lige her: https://www.dancovershop.com/dk/products/orangerier.aspx

Share