Terrassevarmere – en køberguide

Terrassevarmere med infrarød avrme

Terrassevarmere er en uundværlig del af udelivet – på terrassen, i en pavillon eller partytelt, i drivhuset eller et sted i haven. Vi tilbyder et stort udvalg af terrassevarmere i høj kvalitet, som kan gøre hele forskellen, når du gerne vil være ude og nyde haven – også selvom det er til den kølige side. Her kan du se vores forskellige terrassevarmere, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge:   

Fritstående terrassevarmere med infrarød varme  

En meget fleksibel og effektiv løsning er vores fritstående infrarøde terrassevarmere med lavt energiforbrug og to varmejusteringer på hhv. 450W/900W og 300W/600W. Drejefunktionen sørger for at fordele varmen jævnt, og du kan bruge den både inde og ude efter behov. Håndtaget gør det nemt at flytte apparatet. De moderne, elektriske terrassevarmere med karbon fiberteknologi skaber varme præcis der, hvor du ønsker det – på terrassen, i partyteltet, pavillonen, på en båd eller i en campingvogn. Terrassevarmeren Sumatra har både en sikker berøringsfunktion og en indbygget elektronisk brandsikring, hvor en lille sensor afbryder strømmen, hvis terrassevarmeren skulle vælte. Det gør den oplagt at bruge under et bord på terrassen, hvor du kan nyde den behagelige varme, mens du sidder ved bordet i løbet af aftenen. Drejefunktionen sørger for at fordele varmen ligeligt mellem alle omkring bordet.    

Terrassevarmere til montering på mur eller stativ   

Vores klassiske terrassevarmere til montering på mur eller stativ for større fleksibilitet. De forskellige terrassevarmere benytter enten kvarts-, infrarød- eller halogenvarme. De dækker hver et område på ca. 14-16 m2 og kan nemt kombineres for at dække et større areal. De fleste af disse terrassevarmere har en fjernbetjening, som gør det utroligt nemme at bruge. De forskellige terrassevarmere bliver leveret med monteringsbeslag. Beslagene er indstillelige for at optimere varmeeffekten. Du kan bestille et stativ til din terrassevarmer separat eller bestille et samlet sæt, der består af en terrassevarmer og et stativ, så du får en meget fleksibel løsning.  

Terrassevarmere eller varmelamper til både terrassen, pavillonen og partyteltet

Nogle af vores meget populære terrassevarmere er de forskellige varmelamper, som er lavet til at hænge på terrassen, i en pavillon eller inde i et partytelt. Fordi varmelamperne er meget nemme at flytte og hænge op, så kan du både bruge dem på terrassen og til et event i et partytelt eller i en pavillon. De fleste af vores varmelamper har fjernbetjening, så du både kan tænde og slukke og indstille de tre trin af varme fra 500 W op til 1500w afhængig af modellen. Terrassevarmere til ophængning findes i pulverlakeret stål eller aluminium og benytter forskellige varmekilder som halogen, infrarød og karbon fiberteknologi. Varmelamperne bliver leveret med en kæde til ophængning på terrassen, i en pavillon eller partytelt.  

Varmeblæsere til partytelte, pavilloner, drivhuse og meget andet

En anden mulighed for at opvarme sit partytelt, pavillon, drivhus eller værksted m.m. er vores kompakte elektriske varmeblæsere. Der er ikke meget sjov ved at holde fest i et partytelt, hvis alle sidder og fryser. Med en varmeblæser med eller uden vippefunktion kan du skabe den rigtige temperatur på ingen tid. Den elektriske varmeblæser har ventilatorblade samt kabinet i rustfrit stål. De er certificeret med CE/GS/EMC, er udstyret med en termostat og er nem at betjene.  Du kan også bruge varmeblæserne til ren luftcirkulation ved ikke at tænde for varmen – fantastisk til en varm dag på kontoret, inde i en pavillon eller til fest på en varm sommerdag i et partytelt. Varmeblæserne frembringer ikke ret meget støj og udsender blot 55 dB målt i en meters afstand fra blæseren. Du kan se de forskellige terrassevarmere her: https://www.dancovershop.com/dk/products/terrassevarmere.aspx

Share