Pools til haven til din Staycation 2021!

Pools til haven gør din staycation meget sjovere

Gå ikke glip af vores store udvalg af skønne pools til haven til den kommende sommer og videre. Uanset, om vi kan lide det eller ej, så skal mange af os nok holde en såkaldt staycation derhjemme i år – igen. Så gælder det om at være lidt kreativ for at gøre sommeren sjov – både for os selv og for ungerne. Med en pool i haven kan du glæde dig til mange timers sjov for alle. Vi tilbyder pools i mange størrelser, så du kan vælge den pool, der passer til dine ønsker og krav alt efter størrelsen på din familie og have samt hvor gamle dine børn er. Bemærk, at det naturligvis ikke er et krav at man skal have børn for at bestille en pool. Vores nedgravede pools vil se fantastisk ud i de fleste haver, og så kan du nyde det svalende vand helt selv! Forestil dig liggende på en luftmadras i din pool i haven – så bliver det ikke meget bedre!  

Pool-pakker med skimmer, filtersystemer og meget mere   

Vi tilbyder blandt andet forskellige pool-pakker eller pool-sæt, som indeholder alt det, du skal bruge for at komme godt i gang. Du skal blot selv tilsætte vand! En nedgravet pool kræver i sagens natur lidt mere arbejde i starten, men poolen vil se fantastisk ud og blive en mere integreret del af haven end vores andre pools. Men når du omvendt fylder de fritstående pools med glade mennesker i alle størrelser, så glemmer man hurtigt alt om design og farver og nyder det bare! Ønsker du en lidt mere neddæmpet farve på din pool, så kan vi tilbyde en serie af pools i en dæmpet antracit-grå, som måske passer bedre ind i haven end en strålende hvis pool. Det er helt op til dig! Uanset, om du helst vil have en hvid eller grå pool, en nedgravet eller fritstående pool, så får du en solid og holdbar pool i kvalitetsmaterialer og høj funktionalitet.  

Pools til haven kræver en smule vedligeholdelse – det har vi gjort nemt for dig!

Hvis en pool skal være indbydende, kræver det rent vand hele tiden. Med en skimmer, et pool-filter og måske en pool robot får du lige præcis det. Selv når du dækker din pool til med et cover, når den ikke er i brug, så vil der falde blade og støv ned i vandet. Skimmeren fjerner ting fra overfladen, mens en pumpe og evt. en robot kan tage sig af resten. Vi tilbyder blandt andet et nyt og innovativt filterpumpe-system, der benytter de såkaldte filterballs (en slags vatkugler), hvor blot 300-400 gram kugler kan erstatte op til 25 kg sand, som de gamle filtre brugte. De moderne ’filterballs’ eller kugler skaber en overflade, der er op til 20 gange større end de traditionelle filtre og kan fjerne partikler og urenheder fra vandet, der er så små som 10 My, hvorimod sand ’kun’ kan tage partikler, der er ned til 40-50 My.   

Bestil din pool til haven i den rigtige størrelse       

Uanset, hvad du overvejer, om det er en lille pool til ungerne eller en større pool til hele familien, så kan vi hjælpe dig med at finde den rigtige løsning til din have m.m. Har du spørgsmål om nogle af vores mange pools, pool-pakker eller pool-tilbehør, så ring til os eller send os en e-mail. Du kan også benytte vores chat. Så kan vi hjælpe dig med at få den rigtige pool, så du får den bedst mulige Staycation i år! Vi vil gerne gøre vores til at I får den bedste pool-oplevelse hver eneste gang! Du kan se alle de forskellige pools til haven lige her: https://www.dancovershop.com/dk/products/pools.aspx

Share