CosyLifeStyle® – til en elegant og moderne livsstil

CosyLifeStyle® i høj kvalitet til det gode udeliv

CosyLifeStyle® by Dancover er et brand til den moderne livsstil og omfatter en lang række kvalitetsprodukter, som du kan nyde udenfor i haven, på terrassen eller derhjemme helt overordnet. Produkterne er blevet udviklet og produceret med fokus på smukt og funktionelt design. Når man har et CosyLifeStyle® produkt, så kan det f.eks. være en smuk havepavillon, en pergola, et drivhus eller tilsvarende, som giver dig elegance, høj komfort og kvalitet til den absolut bedste pris. CosyLifeStyle® giver dig et perfekt miks af kvalitet og en meget konkurrencedygtig pris. Kort sagt, så handler det om smukke og elegante produkter i et moderne design, bygget af holdbare materialer og med en lang række detaljer, der kan være med til at gøre udelivet endnu mere behageligt og hyggeligt.

Smukke havepavilloner og pergolaer  

CosyLifeStyle® by Dancover tilbyder – blandt mange andre produkter – en serie af smukke havepavilloner i solide, holdbare og vedligeholdelsesfrie materialer som aluminium og galvaniseret stål. Det betyder, at du kan fokusere på det gode liv og glemme alt om rust, råd og vedligeholdelse i det hele taget. Serien omfatter desuden eksklusive terrasseoverdækninger i stærke og vedligeholdelsesfrie materialer, som skaber et fantastisk uderum, hvor du kan nyde mange dejlige timer i behagelig skygge eller godt beskyttet mod en byge.  

Drivhuse og smukke orangerier i polykarbonat 

Er du på udkig efter et smukt drivhus eller et orangeri, som kan gøre en positiv forskel ved de fleste haver? Vores solide drivhuse og orangerier har polykarbonat-paneler i stedet for de traditionelle glasvinduer, som kan være skrøbelige i hårdt vejr eller hvis der falder ting ned på drivhuset. De stærke polykarbonat-paneler er stort set brudsikre og kan holde i mange år. Både vores drivhuse og orangerier skaber de bedste vækstbetingelser for de fleste slags planter – fra helt enkle grøntsager til de smukkeste blomster. Du kan desuden bruge dit orangeri som en vidunderlig havepavillon og nyde udelivet i haven i stort set al slags vejr.  

CosyLifeStyle® omfatter også terrassevarmere, parasoller og lune tæpper  

Når solen er gået ned, vil en terrassevarmer fra CosyLifeStyle® gøre en kæmpe forskel, når de sørger for varme til dig og dine gæster på terrassen eller inde i havepavillonen. For at gøre aftenen lidt lunere og hyggeligere, kan du bruge vores plaider i imiteret pels. De kan sammen med en terrassevarmer sørger for at både du og dine gæster har det godt og varmt. Vores parasoller kan også skabe behagelig skygge i løbet af dagen og et hyggeligt sted at være om aftenen på terrassen. Se hele udvalget af CosyLifeStyle® produkter her: https://www.dancovershop.com/dk/products/cosylifestyle.aspx

Share