Redskabsskure til opbevaring, overdækning og overblik

Redskabsskure i træ, metal og polykarbonat

Redskabsskure er meget svære at undvære, hvis man gerne vil have nem adgang til sine haveredskaber og -maskiner som f.eks. plæneklipper, hækkesaks og andet. Ved at opstille dit redskabsskur et sted i haven med nem adgang kan du altid finde de ting, du skal bruge for at holde haven i flotteste stand.  Når du skal arbejde i haven – luge, slå græsset, beskære træer og buske eller klippe hækken, så kan du hver gang finde de redskaber og maskiner, som du skal bruge på ingen tid. Et redskabsskur giver dig både et fint overblik og sparer dig for en masse tid, da du kan samle alle dine redskaber m.m. samme sted. Et redskabsskur med styr på tingene er altid en fornøjelse.   

Redskabsskure i massivt træ er både solide og holdbare  

Vi tilbyder mange forskellige redskabsskure i metal, polykarbonat eller massivt træ. De smukke træskure er bygget af massivt træ, som gør skurene meget solide og holdbare. Nogle foretrækker et redskabsskur i vedligeholdelsesfrit metal, men for mange mennesker er et redskabsskur i træ det bedste, fordi de betragter et redskabsskur i træ som et rigtigt skur. Vi kan tilbyde redskabsskure i træ i forskellige størrelser og med træprofiler i forskellige mål. Mange af vores elegante redskabsskure i træ har vinduer og/eller en dør med enten hærdet glas eller vindue i Plexiglas. De fleste af vores elegante træskure har desuden et skråt tag, som forhindrer vand i at samle sig oven på skuret. Du kan få de solide redskabsskure i træ i ubehandlet træ eller malet.  

Redskabsskure i metal er helt vedligeholdelsesfrie    
Redskabsskure i metal er et produkt i høj kvalitet, som du kan have glæde af i mange år uden at behøve bekymre dig om vedligeholdelse. Vi tilbyder de populære brands ProShed og Yardmaster. Disse redskabsskure i bedste kvalitet skal stilles på et fast og jævnt fundament som f.eks. cement, fliser, træ eller tilsvarende. Hvis du stiller dit redskabsskur direkte på jorden, så er det en god ide at lægge en presenning nederst som membran og derefter lægge et gulv. Presenningen og gulvet sørger for bedre isolering og vil begrænse kondens. Du kan bestille forskelligt tilbehør som kroge og hylder til dit redskabsskur i metal, så du kan udnytte pladsen inde i skuret endnu bedre.    
 
Redskabsskure i alle størrelser til en lang række formål  

Vi kan tilbyde redskabsskure i en lang række farver og størrelser – kompakte redskabsskure til mindre haver og så videre. Vi tilbyder ovenikøbet store metalgarager og skure med plads til biler, maskiner og mange forskellige slags materialer m.m. Har du spørgsmål i forbindelse med vores forskellige redskabsskure eller nogle af de mange andre produkter? Kontakt os venligst via telefon, e-mail eller brug vores chat. Du kan se alle vores forskellige redskabsskure her: https://www.dancovershop.com/dk/products/haveskur.aspx

Share