De bedste elektriske terrassevarmere – en køberguide

Elektriske terrassevarmere skaber varme og hygge

Vores elektriske terrassevarmere er en uundværlig del af udelivet – på terrassen, inde i en havepavillon eller et partytelt, under en markise, i drivhuset eller bare et sted i haven. Den behagelige varme kan forlænge aftenen og gøre udelivet meget hyggeligere. Vi tilbyder en lang række terrassevarmere i høj kvalitet, som kan være med til at gøre en kæmpe forskel, når du har lyst til at nyde haven, selvom temperaturen måske er lidt til den lave side.  

Elektriske terrassevarmere i mange faconer og størrelser

Du kan vælge mellem høje eller lave, fritstående terrassevarmere, terrassevarmere til montering på mur, hængende terrassevarmere til terrassen eller partyteltet og varmeblæsere til partytelte, pavilloner, drivhuse og meget mere. Kort sagt, et stort udvalg af terrassevarmere i høj kvalitet, som kan skabe en behagelig varme både til hverdag og til forskellige arrangementer.

Forskellige slags terrassevarmere

Alle vores forskellige terrassevarmere er elektriske, fordi de er de mest fleksible, effektive og nemme at bruge. De giver alle en behagelig varme til en lav omkostning, så det er op til dig at vælge den bedste terrassevarmer efter dine ønsker og behov. Du kan vælge infrarøde terrassevarmere, halogen terrassevarmere og terrassevarmere med quartz eller og karbon. Vær opmærksom på at flere af vores forskellige terrassevarmere har fjernbetjening, som gør dem endnu lettere at bruge. Her kan du læse mere om de forskellige typer af terrassevarmere, som vi kan tilbyde.   

Infrarøde terrassevarmere

Infrarøde terrassevarmere arbejder i det infrarøde spektrum mellem 9-14 mikrometre. I modsætning til de skadelige ultraviolette stråler fra solen udgør dette konkrete område ikke en risiko for vores helbred. Det er de elektromagnetiske bølger, som sætter molekylerne i svingninger og frigiver energi, som vi så opfatter som varme. Energien fra en infrarød terrassevarmer bliver optaget af mennesker og ting, så der bliver ikke spildt energi på at opvarme den omgivende luft, som vi kender det fra traditionelle olie- og gasvarmere. Det er derfor, du kan være sikker på, at din infrarøde terrassevarmer giver en behagelig varme øjeblikkeligt, hver gang der er behov for det. Den infrarøde terrassevarmer bruger ikke en masse energi og ved ikke at benytte olie eller gas kan du til dels begrænse udledningen af skadeligt Co2 i atmosfæren.  

Vidste du det?

Terrassevarmere med halogen, karbon og quartz udsender alle sammen en slags infrarød strålevarme. Det er en kortbølget udgave af infrarød, der afgiver et skarpt lys og en intens varme. Vær opmærksom på, at halogen, karbon og quartz er de materialer, der er anvendt og fortæller ikke om hvilken type varme, terrassevarmeren udsender.   

Halogen terrassevarmere

Halogen terrassevarmere minder på mange måder om de infrarøde terrassevarmere. De er elektriske, varmer hurtigt op og udsender mere eller mindre den samme varme og med begrænset skadelig udledning. De fleste terrassevarmere med halogen udsender også varme indenfor det infrarøde spektrum. Sammenlignet med infrarøde terrassevarmere, så udsender apparaterne med halogen et stærkere lys, så man kan sige, at de bruger lidt mere energi på at lave lys, så på den måde er de lidt mindre energi-effektive. Man bruger betegnelsen halogen, fordi luftarten halogen er blevet brugt til at forlænge levetiden og lysstyrken på varmekilden. Kort sagt, så producerer en terrassevarmer med halogen både varme og lys, som gør terrassen m.m. hyggelig og varm, når temperaturen falder om aftenen.  

Quartz terrassevarmere

Vores quartz terrassevarmere er også perfekte at bruge til at skabe behagelig varme på terrassen og andre steder, hvor du gerne vil skabe en hyggelig plads om aftenen m.m. Betegnelsen quartz fortæller om det materiale, som bl.a. er brugt til varmekilden, men ellers minder terrassevarmeren meget om vores infrarøde terrassevarmere, der udsender en behagelig varme uden at det koster en formue i strøm.     

Terrassevarmere med karbonfibre

Karbonfibre i en terrassevarmer skaber en behagelig infrarød varme. For at forvirre begreberne endnu mere, så placerer man ofte karbonfibrene inde i en quartz-pære. Ved at bruge karbon sikrer man hurtig opvarmning på grund af karbonfibrenes høje ledningsevne af både elektricitet og varme, hvor der desuden er et meget lille energitab i omdannelsen af el til varme.  

Gør udelivet endnu bedre

Hvis du ønsker at skabe den ultimative udeoplevelse på terrassen eller et sted i haven, så anbefaler vi, at du – udover en terrassevarmer i høj kvalitet – anskaffer dig en markise, terrasseoverdækning, parasol, havepavillon eller blot et solsejl for at skabe et helt særligt rum, hvor du kan blive udenfor endnu længere, selv når temperaturen falder lidt eller der kommer en smule regn. Se alle de forskellige terrassevarmere m.m. her: https://www.dancovershop.com/dk/products/terrassevarmere.aspx

Share