Drivhus i træ fra Modularo® til afslapning i flotteste stil

Drivhus i træ fra Modularo

Et elegant drivhus i træ i det smukt og holdbart Nordisk gran vil se fantastisk ud i de fleste haver. Du kan bruge den indbydende bygning som et drivhus, en havepavillon eller en kombination. De store vinduesflader skaber det skønneste lysindfald, så dine planter vil vokse og trives – og du kan nyde et dejligt udsyn alle 360°. Du kan også vælge at have de fleste planter uden for i haven og bruge pavillonen som en eksklusiv havepavillon med et bord og nogle behagelige stole. Det smukke Modularo® drivhus eller havepavillon i træ vil passe ind i de fleste haver og være med til at forlænge havesæsonen fra det tidlige forår og langt ind i efteråret. Sæt et elektrisk varmeapparat derind, og så kan du næsten benytte pavillonen hele året – lidt afhængigt af, hvor du bor.  

Et helt særligt rum til afslapning eller arbejde  

Det smukke Modularo® drivhus eller havepavillon i træ skaber de perfekte rammer for en lang række aktiviteter – fra afslapning, læsning og kreative sysler til træning og sammenkomster. En anden mulighed er at bruge det til at dyrke en masse lækker frugt, grøntsager og smukke blomster. Med et eller flere højbede eller blomsterkasser inde i drivhuset sammen med en stol eller tilsvarende, så får du det skønneste sted, hvor der også vokser en masse lækkerier frem hen over sommeren. Desuden vil ventilationsvinduet øverst i taget hjælpe dig med at skabe de bedste vækstbetingelser for en lang række planter.  

En havepavillon i træ som dit helt eget fristed  

Når du trænger til en pause fra verden og gerne vil have lidt tid for dig selv, så gå ud i dit trædrivhus eller havepavillon og nyd stilheden. Det er ganske enkelt en stor nydelse at gå ind i dette elegante Modularo® drivhus eller havepavillon i massivt træ for at nyde en stund væk fra verdens stress og jag. Inde i det smukke træhus med det enkle design i høj kvalitet har du mulighed for at slappe af og få ny energi. Hvis du har planter inde i drivhuset, så vil du snart gå og glæde dig til at skulle derind for at passe og pleje dine planter. Det er også en pragtfuld måde at lade op på.  

Drivhus eller havepavillon i træ fra et meget populært brand  

Modularo® er et moderne livsstilsbrand med fokus på høj kvalitet, holdbarhed og stil. Brandet byder på et stort udvalg af holdbare trækonstruktioner som skure, havepavilloner, bjælkehytter og drivhuse, som kan være med til at gøre dit liv i haven endnu skønnere i de næste mange år. Kort sagt, så tilbyder dette brand dig elegant design, høj funktionalitet samt plads til at leve. Du kan se alle vores elegante havepavilloner m.m. her: https://www.dancovershop.com/dk/products/havepavilloner-i-trae.aspx

Share