Adsorptionsaffugtere til både, campingvogne og lagertelte

Adsorptionsaffugtere til både, campingvogne og lagertelte m.m.

Adsorptionsaffugtere fjerner overskydende fugt fra luften i lokaler for at skabe det optimale indeklima. Brug de effektive affugtere i både, campingvogne, garager, kældre, lagertelte m.v. Vores adsorptionsaffugtere bliver bl.a. brugt af nogle af verdens førende firmaer i deres produktionsområder og lagerrum for at skabe det bedste indeklima, så materialer, reservedele, værktøj og produkter kan opbevares i det optimale miljø. Når du f.eks. installerer en adsorptionsaffugter i dit lager, varehus eller produktionsområde, så er det med til at beskytte materialer og bygninger samt skabe et behageligt og sundt indeklima for de ansatte. De mindre adsorptionsaffugtere er lavet til brug om bord på både, i campingvogne og i opbevaringsrum og lagertelte.  

Adsorptionsaffugtere fjerner overskydende fugtighed fra luften

Processen med at fjerne overskydende fugtighed fra luften er forholdsvis enkel. Men når det er afgørende at kunne skabe et konstant fugtighedsniveau i luften, så man er afhængig af sikkert og stabilt udstyr som vores adsorptionsaffugtere i høj kvalitet. Som en slags bevis for dette, så bruger store virksomheder som Siemens og Vestas disse adsorptionsaffugtere, når de fremstiller vindmøller. Her er den indendørs luftfugtighed en vigtig faktor i forbindelse med produktionen.   

Adsorptionsaffugtere giver sikker og tør opbevaring    

Der findes mange steder, hvor man kan have brug for at regulere luftfugtigheden for at undgå skimmel og kondens. Uanset, om du har behov for at regulere luftfugtigheden om bord på en båd, i en campingvogn, i et lagertelt eller kælderlokale, så har du brug for en affugter, som du kan regne med. Især i rum med maskiner m.m., som skaber fugt, eller hvor der opbevares materialer eller varer som træ, papir, mad, samt andre ting, som ikke må få for meget fugt. En høj luftfugtighed kan skade dine opbevarede varer og andet, så du i værste fald kan tabe penge, hvis tingene bliver ødelagt. Ved at få installeret en effektiv adsorptionsaffugter kan du styre luftfugtigheden, sørge for luftcirkulation samt skabe et behageligt indeklima.   

Adsorptionsaffugtere er også gode for mennesker  

Ved at skabe det optimale indeklima ved hjælp af en adsorptionsaffugter, så beskytter du ikke bare dine varer og materialer, men du skaber også et behageligt indeklima for dem, der arbejder i lokalerne. Vi mennesker er nemlig også meget afhængige af den rigtige luftfugtighed – især når vi skal opholde os i det samme rum eller bygning en hel dag eller mere. Uanset, om det er ansatte i produktionen, på et lager, på et kontor eller en forretning, så vil en adsorptionsaffugter være med til at skabe det bedste indeklima, så alle kan trives og undgå for mange sygedage. Luften i et almindeligt rum bør have en luftfugtighed på ca. 40-45 %, men med en af vores effektive adsorptionsaffugtere har du mulighed for selv at indstille luftfugtigheden på et niveau, som passer dine krav. Har du spørgsmål om vores adsorptionsaffugtere? Kontakt os venligst telefonisk, send en e-mail eller brug vores Chat. Se de forskellige adsorptionsaffugtere her: https://www.dancovershop.com/dk/search.aspx?searchstr=adsorption

Share

Recommended Posts