Carporte i træ bygget af stærkt og holdbart nordisk gran

Carporte i træ i holdbart nordisk gran

Carporte i træ bliver af mange betragtet som rigtige carporte, som er bygget af et stærkt og holdbart materiale. Vi kan også tilbyde en række vedligeholdelsesfrie carporte i materialer som stål og aluminium. Men rigtig mange foretrækker bare de klassiske carporte i træ, selv om man skal bruge lidt tid på at vedligeholde dem. Uanset, hvilken slags carport, du foretrækker, så gør en af disse stærke og holdbare konstruktioner, at du ikke behøver bekymre dig om regn, sne, is på bilens ruder om morgenen, UV-stråler, der skader bilens lak, faldende blade om efteråret eller fugleklatter. Du stiller ganske enkelt din bil inde i carporten, så vil den beskytte din bil. Du kan stille en af de fritstående carporte i træ stort set, hvor du vil, så du altid har et godt sted at parkere. Du kan naturligvis også stille alt muligt andet under den solide konstruktion.  

Carporte i træ med eller uden et integreret redskabsskur

Vi har carporte i træ med og uden et integreret redskabsskur. Redskabsskuret er perfekt til opbevaring af alle dine haveredskaber, maskiner, cykler og meget andet. Den klassiske og solide carport i træ passer flot til de fleste slags huse og vil desuden beskytte din bil m.m. Bemærk venligst, at du har mulighed for at bestille en carport i træ med tagpap og stolpesko eller vælge en carport uden disse dele. Alle vores carporte i træ bliver leveret som et præfabrikeret samlesæt. Det er vores anbefaling, at man er mindst to til opgaven, som ikke kræver specialværktøj. Du skal blot følge den detaljerede samlevejledning, når du samler din nye carport i træ.

Carporte i træ i ubehandlet træ kræver en smule kærlig pleje  

Fordi vores carporte i træ bliver leveret i ubehandlet træ, så skal du behandle carporten med træbeskyttelse i god kvalitet, så hurtigt som muligt efter du har samlet den. Brug en transparent træbeskyttelse og nyd det smukke træ permanent eller vælg en farve, som du godt kan lide. Vi anbefaler, at du stiller carportens stolper på stolpesko eller på fliser, så træet ikke kommer i direkte kontakt med fugtig jord, da det vil ødelægge træet i modsætning til, hvis det bliver ordentligt behandlet og beskyttet.       

Carporte i træ er en del af de populære produkter fra Modularo™

Modularo™ er et moderne livsstilsbrand med fokus på høj kvalitet, holdbarhed og komfort. Brandet byder på et stort udvalg af solide træbygninger som redskabsskure, shelters, havepavilloner, drivhuse, carporte og bjælkehytter, som kan være med til at gøre dit liv i haven endnu skønnere i de næste mange år. Brandet giver dig elegant design, høj funktionalitet samt plads til at leve. Har du spørgsmål om vores carporte i træ eller nogle af de mange andre produkter i shoppen? Kontakt venligst vores Xperter, der kan besvare alle dine spørgsmål. Se de forskellige carporte i træ og meget andet her: https://www.dancovershop.com/dk/products/carporte.aspx

Share