Bioklimatiske pergolaer skaber intelligente løsninger

Bioklimatiske pergolaer skaber et fantastisk rum i haven

Bioklimatiske pergolaer er fleksible bygninger, som giver dig mulighed for at være udenfor langt mere næsten uanset vejret. Fordi du har mulighed for at åbne og lukke taget på pergolaen, så kan du nyde solen, når du har lyst til det eller lukke taget og sidde og slappe af i skyggen – eller hvis det nu begynder at regne. Du har desuden mulighed for at designe din egen pergola. Måske kan du bedst lide en helt åben pergola uden sidevægge eller skærme – ellers kan du montere en eller flere sidevægge, som beskytter dig endnu mere mod vind og vejr. En bioklimatisk pergola er et pragtfuldt sted at opholde sig, uanset om du gerne vil være lige uden for huset på terrassen, et andet sted i haven eller et helt tredje sted.    

Den bioklimatiske pergola samarbejder med vejret  

Fordi vores bioklimatiske pergolaer er så fleksible, giver de dig mulighed for at nyde mange timer ude på terrassen eller et andet sted i haven for den sags skyld – mere eller mindre i al slags vejr. Lamellerne i taget kan åbnes eller lukkes alt efter, hvad du har lyst til. Hvis det begynder at regne, så er taget tæt og regnvandet bliver ledt væk gennem et nedløbsrør skjult i benene på pergolaen. Den stærke aluminiumsramme sørger for, at pergolaen bliver stående, når du først har fastgjort den til fundamentet, som vi altid anbefaler dig at gøre. Har du monteret en eller flere sidevægge eller skærme på din pergola, så kan du også sidde derinde og nyde at du ikke behøver bekymre dig om en smule vind. Taget bliver enten betjent ved at dreje et håndtag inde i pergolaen eller ved hjælp af den medfølgende fjernbetjening. Til nogle af vores bioklimatiske pergolaer kan du bestille og montere skydedøre i hærdet glas, så du kan lukke din pergola endnu mere af.  

Bioklimatiske pergolaer er solide og fleksible  

Du kan vælge mellem forskellige bioklimatiske pergolaer i forskellige farver og størrelser. Du kan selv designe din pergola ved at tilføje sidevægge, skærme, gardiner, panelvægge eller skydedøre i glas. Du kan kort sagt skabe præcis den pergola, du har lyst til, så du kan tilbringe endnu mere tid udenfor uanset vejret. De bevægelige lameller i taget regulerer ikke kun solen, men også vind og ventilation. Du kan også vælge bløde sidevægge eller gardiner sammen med myggenet, så du kan nyde opholdet i pergolaen uden at skulle bekymre dig om flyvende insekter. De materialer, som er anvendt til vores bioklimatiske pergolaer, er holdbare og vedligeholdelsesfrie. Du kan se alle vores bioklimatiske pergolaer med mere her:  https://www.dancovershop.com/dk/products/pergola-pavilloner.aspx

Share