Carporte i vedligeholdelsesfrit aluminium og polykarbonat

Carporte i aluminium og polykarbonat

Carporte i aluminium er solide og holdbare overdækninger til din bil med mere. Når du sætter din bil under en af disse moderne og elegante carporte, så står den godt beskyttet mod regn, sne, Uv-stråler med mere. Det minimalistiske design på carportene passer smukt sammen med der, hvor du beslutter dig for at opstille carporten – ved siden af et moderne hus eller op ad en ældre bygning. De rummelige carporte har plads til de fleste standardbiler, men det er altid en god ide at tjekke mål m.m. i shoppen, inden du bestiller en carport. Du kan både få fritstående carporte og carporte, som monteres på siden af dit hus m.m.      

Moderne carporte i serierne Mistral og Libeccio

Vores Mistral carporte er en række minimalistiske carporte i solidt og holdbart aluminium sammen med et stærkt tag i polykarbonat. Taget med hældning sørger for at regnvand løber ned i tagrende og ud gennem nedløbsrøret i benet på carporten. Carportene har et enkelt og smukt design uden sidepaneler og vægge, så du har fri adgang til din bil m.m. fra alle sider. Libeccio-serien omfatter en række elegante og moderne carporte med eller uden sidepaneler, som kan skabe ekstra skygge og afskærmning. Du kan vælge en Libeccio-carport helt uden sidepaneler eller vælge mellem tre, fem og otte paneler, der alle sammen vil skabe en unik og smuk carport i det skønneste design. Sidepanelerne har det smukkeste mønster, som både kaster flotte skygger og gør carporten fantastisk smuk og elegant.  

Fritstående carport og vægmonterede carporte

Carportene Mistral og Libeccio kan fås i forskellige størrelser til hhv. en og to biler. Du kan vælge mellem en fritstående carport eller en carport, som er monteret på siden af dit hus. Uanset, hvilken type carport du vælger, så får du et smukt, moderne og holdbart sted at parkere din bil godt beskyttet de næste mange år. Husk at man også kan bruge sin carport til andet end sin bil. Brug den solide og lette carport til at beskytte dine cykler, havemøbler, forskellige slags materialer m.m. De elegante overdækninger giver også behagelig skygge over børnenes badebassin eller sandkasse og kan skabe smukke rammer for en jacuzzi.  

Holdbare carporte i høj kvalitet med op til 15 års garanti

Vores carporte i aluminium med polykarbonattag er designet og fremstillet i Europa. De bliver leveret med flere forskellige garantier – aluminiumsrammen har en begrænset 15 års garanti, polykarbonatpladerne i taget har en begrænset 10 års garanti og endelig har alle de epoxymalede dele i stål en 2 års garanti. De forskellige carporte er nemme at samle uden brug af specialværktøj, men vi anbefaler, at man er mindst to personer om opgaven og 4 personer til den endelige samling, som kræver lidt tunge løft. Derefter kan du nyde den nye carport de næste mange år uden at bekymre dig om rust, råd eller afskalling på grund af de stærke og holdbare materialer. Du kan se de forskellige carporte her: https://www.dancovershop.com/dk/products/carporte.aspx

Share