Elegante og effektive terrassevarmere med fjernbetjening

Effektive terrassevarmere med fjernbetjening

En eller flere effektive terrassevarmere kan ganske enkelt gøre hele forskellen. Når du har lyst til at være udenfor på terrassen eller inde i et partytelt, så kan en moderne terrassevarmer gøre det muligt at blive derude næsten lige så længe som du har lyst til. Når du nyder en dag eller aften udenfor på terrassen eller et andet sted i haven, så kan en terrassevarmer få dig til at føle dig varm og afslappet i modsætning til kold og ikke særlig godt tilpas. Med en eller flere af vores moderne og effektive terrassevarmere med fjernbetjening og andre smarte funktioner kan du nyde varmen og lyset, som kan trylle aftenen om til noget dejligt og næsten magisk. Vores terrassevarmere i et moderne design udsender behagelig varme, blot du trykker på en knap på fjernbetjeningen eller bruger din smartphone.

Fritstående terrassevarmere eller monteret på en mur  

Vi tilbyder et stort udvalg af terrassevarmere i høj kvalitet. Du kan bl.a. få fritstående terrassevarmere, som er nemme at bruge og flytte rundt med, så alle kan få glæde af lidt varme, hvis de sidder og fryser. Du kan også få terrassevarmere, som kan monteres på en mur over dit spisebord eller havemøbler, så du ikke skal bekymre dig om forlængerledninger på jorden eller noget andet. Du bruger ganske enkelt fjernbetjeningen eller din smartphone, efter du har hentet appen. Så kan du blive udenfor, lige så længe du har lyst. Vores terrassevarmere har flere forskellige indstillinger og vil slukke automatisk, hvis nogen kommer til at vælte dem.   

Smarte terrassevarmere med fjernbetjening eller app   

Når du har sat dig for at spise eller bare slappe af, så gider du sikkert ikke fare rundt for at justere din terrassevarmer. Med vores moderne terrassevarmere bruger du ganske enkelt den medfølgende fjernbetjening eller din smartphone, når du lige har fået installeret den app, som passer til. De fleste af os har jo alligevel næsten altid telefonen lige ved hånden, så du kan altid lige justere temperaturen, hvis der er behov for det. Du kan tænde og slukke – eller bare skrue op og ned for varmen. Vores terrassevarmere er i forskellige størrelser og dækker forskellige områder, men generelt dækker de cirka 20-25 m². Med den medfølgende fjernbetjening eller app kan man nemt styre temperaturen eller benytte sig af timeren, der dækker 1 til 9 timer. Som nævnt, så vil de fritstående terrassevarmere slukke automatisk, hvis man skulle komme til at vælte dem. Apparaterne har en IP65 vand- og støvbeskyttelse, så de kan anvendes stort set overalt på terrassen og i haven – der hvor i sidder og spiser, loungeområdet og andet. Du kan se alle de forskellige terrassevarmere her: https://www.dancovershop.com/dk/products/terrassevarmere.aspx

Share