En kompositpool skaber sjov og hygge i haven

Fritstående kompositpools til haven

En kompositpool skaber sjov og hygge i haven, så du kan godt begynde at glæde dig til mange timers leg og afslapning. Selv om vi måske ikke bliver tvunget på Staycation i år, så er der stadig mange måneder, hvor der kan være mulighed for at nyde godt vejr, og så er det fantastisk at have en lækker pool lige udenfor. En kompositpool i haven er lige en tand bedre end mange af de andre fritstående pools, som du kan vælge. Det solide komposit-træ er ikke kun vejrbestandigt og vedligeholdelsesfrit, det giver også hele konstruktionen et elegant udtryk.  

Kompositpool sæt med alt, hvad du skal bruge   

Når du bestiller et af vores kompositpool sæt, så kan du komme i gang med det samme. De forskellige pools er elegante og indbydende og vil hurtigt blive et naturligt samlingspunkt og stedet, hvor man tilbringer mange timer med leg og sjov. En pool er helt oplagt, hvis du har børn, men størrelsen på de forskellige kompositpools giver rigelig med plads også til de voksne. Hele familien kan godt begynde at glæde sig til mange timer i og omkring en af disse smukke pools bestående af det solide og elegante kompositmateriale i en afdæmpet koksgrå farve. En kompositpool passer godt til dig, hvis du foretrækker en lækker pool, der kræver et minimum af vedligeholdelse uden at skulle gå på kompromis med kvalitet og udseende. Komposittræ er miljøvenligt, kræver ikke efterbehandling og skal blot rengøres en gang imellem for at bevare sit udseende. Det er desuden vejrbestandigt og kan tåle både Uv-stråler og klor. Endelig er komposittræ perfekt til netop en pool, da det holder på varmen i bassinet.

Kompositpools og forskelligt tilbehør  

Udover de forskellige kompositpool sæt og andre pools i høj kvalitet, så har vi også forskelligt tilbehør til pools som bl.a. forskellige slags covers, varmepumper, havebrusere, pool-robotter og udstyr til at teste vandets kvalitet. Vi har desuden et teknikrum i komposit-træ lavet specielt til vores serie af elegante pools i komposit-træ. Det lille teknikrum er designet til at rumme og beskytte forskelligt pool-udstyr som filtersystemet, pumpen, slangen og andet. Det kompakte teknikrum beskytter ikke kun udstyret mod vind og vejr, men vil også forhindre, at børn og andre piller ved udstyret, da rummet kan aflåses med den medfølgende lås. Du kan se de forskellige kompositpools med mere her: https://www.dancovershop.com/dk/products/pools.aspx

Share