Vinterdrivhuse i polykarbonat med ekstra høj snelast

Vinterdrivhuse med ekstra høj snelast

Vinterdrivhuse kan være en god ide, hvis man bor i et område, hvor man får sne og kraftig vind en gang imellem, for disse solide drivhuse kan klare det meste. Som for eksempel vores polykarbonat vinterdrivhus Strong Nova med ekstra høj snelast. Vores stærke og solide Strong Nova vinterdrivhus med polykarbonat-paneler til ekstra styrke er lavet specielt til områder, hvor man kan få sne om vinteren. I løbet af sommeren fungerer det som et helt almindeligt drivhus, hvor du kan nyde at følge en masse planter trives og vokse. Fra det tidlige forår og til langt ind i efteråret kan du nyde dit vinterdrivhus og dyrke alle de ting, som man normalt dyrker i et drivhus – tomater, vindruer, chilier, blomster og meget andet. Når efteråret så bliver til vinter, så kan du sove roligt om natten, selv om det skulle begynde at sne derude i haven. Vores solide Strong Nova polykarbonat vinterdrivhus er bygget til at klare selv store mængder sne.  

Vores polykarbonat vinterdrivhus i stærke og holdbare materialer   

De solide Strong Nova polykarbonat vinterdrivhuse har en ramme i 40×20 mm galvaniserede stålrør, som er nemme at arbejde med og samle på grund af det innovative Easy-Fit system. De stærke og lette 4 mm polykarbonat-paneler er nemme at skære til og montere og langt stærkere end traditionelt glas. De store polykarbonat-paneler har høj lystransmission og giver de optimale vækstbetingelser inde i drivhuset hen over sommeren. Om vinteren er panelerne en del af det stærke og stabile vinterdrivhus.  

Vinterdrivhuse i mange størrelser og modeller  

De solide Strong Nova polykarbonat vinterdrivhuse er en del af vores store udvalg af vinterdrivhuse i høj kvalitet til både private haveejere og professionelle gartnere m.fl. Du kan få vores Strong Nova vinterdrivhuse i mange forskellige størrelser, så du kan få det i en størrelse, der passer til din have – uanset om du blot ønsker dig et lille og overskueligt vinterdrivhus, eller du går hele vejen og vælger et stort drivhus til at dyrke store mængder af grøntsager, blomster eller andet. Selve designet på vores Strong Nova polykarbonat vinterdrivhuse gør dem meget stabile, stærke og klar til lidt voldsomt vejr. Generelt vil både regn og sne glide af den runde konstruktion. Vi skal dog gøre opmærksom på, at hvis der samler sig store mængder våd og tung sne oven på drivhuset, så anbefaler vi, at man fjerner det, da våd sne kan blive ekstremt tungt og måske overstige den maksimale snelast pr. m². Du kan se alle vores solide polykarbonat vinterdrivhuse her: https://www.dancovershop.com/dk/products/vinterdrivhuse.aspx

Share