Eksklusivt drivhus i træ med integreret redskabsskur

Drivhus i trykimprægneret fyrretræ med skur

Der kan siges utroligt mange positive ting om drivhuse helt generelt, men når du ser sådan et eksklusivt drivhus i træ bygget af trykimprægneret fyrretræ, så må du indrømme, at det er smukt og utroligt indbydende. I endnu højere grad end så mange andre drivhuse. Hele konstruktionen er bygget af vejrbestandigt fyrretræ i en fantastisk kombination med store vinduespaneler, som sørger for et vidunderligt lysindfald. Du kan bestille det elegante drivhus med eller uden det integrerede redskabsskur med plads til haveredskaber og meget andet. Brug det som et drivhus og fyld det med planter eller brug det som en havepavillon med nogle behagelige møbler. 

Drivhus i træ eller den skønneste havepavillon

Drivhuset er et fantastisk sted at dyrke alle mulige slags planter eller et sted, hvor du kan sidde og nyde haven i næsten al slags vejr – eller i bedste fald en kombination. Når du har et drivhus med et integreret redskabsskur, så har du en masse opbevaringsplads til alle dine haveredskaber, jord, frø og andet tilbehør til et drivhus m.m. Når man er inde i det rummelige drivhus med de store vinduer, så skaber det en vidunderlig fornemmelse, når man både kan nyde alle planterne inde i drivhuse og desuden have fuldt udsyn til resten af haven. Du kan dyrke alle mulige slags skønne frugter og grøntsager og en masse smukke blomster. Du skal lige være opmærksom på, at drivhuset med det integrerede redskabsskur ikke har en dør, der forbinder redskabsskuret med drivhuset, fordi det vil tage for meget vægplads!

Drivhus i træ fra det populære livsstilsbrand Modularo™

Dette elegante og holdbare drivhus i træ med eller uden et integreret redskabsskur vil se fantastisk ud i de fleste haver. Drivhuset i træ eller havepavillonen er del af en serie af eksklusive haveprodukter fra det populære livsstilsbrand Modularo™. Her er der fokus på en moderne livsstil, høj kvalitet, holdbarhed og et behageligt liv. Vores brand omfatter en lang række solide og holdbare produkter i træ som bl.a. redskabsskure, drivhuse, havepavilloner og træhytter, som kan være med til at gøre livet i haven m.m. endnu bedre. Du kan se de solide og smukke drivhuse i træ med eller uden et integreret redskabsskur her:

https://www.dancovershop.com/dk/products/drivhuse-i-trae.aspx

Share