Grillpavillon til den dedikerede grill-entusiast

Grillpavillon til grill-entusiasten

En solid og elegant grillpavillon kan gøre en enorm forskel for enhver, som bare elsker at grille. Denne flotte og funktionelle pavillon til din grill giver dig mulighed for at grille i stort set al slags vejr – og det meste af året. Uanset, om du foretrækker en kulgrill eller en gasgrill, så får du masser af plads inde i denne smarte grillpavillon. Grillpavillonen har en stor hylde på hver side, som kan bruges til redskaber, mad og tilbehør med mere. Du kan også bruge hylderne til at forberede og servere maden.

Vedligeholdelsesfri grillpavillon med fast tag

Du kan vælge mellem to forskellige grillpavilloner – en med fast tag i galvaniserede stålplader og en med et elegant tag i to niveauer. Begge pavilloner vil ikke kun beskytte din grill men kan også tilføre haven eller terrassen en masse stil og hygge. Den vedligeholdelsesfrie aluminiumsramme ruster og tærer ikke og kan tåle solens UV-stråler. Uanset, om du stiller din grillpavillon på et fundament af træ, fliser, grus eller cement, så sørg for at fastgøre den til underlaget, så den kan modstå vind og vejr. Vi anbefaler desuden at du fjerner sne, hvis det samler sig på taget, da for meget våd og tung sne kan beskadige konstruktionen.

Mangler du en kvalitetsgrill til din nye grillpavillon?

Sammen med vores solide og holdbare grillpavilloner har vi et udvalg af grill i høj kvalitet fra en af Europas kendte grill-producenter, Barbecook. Du kan vælge mellem nogle af de bedste grill på markedet med en lang række detaljer, der kan flytte dine grilloplevelser til nye højder. Bestil din gas- eller kulgrill sammen med den nye grillpavillon, så du kan se fem til en masse fantastiske grilloplevelser. Så kan du glæde dig til at grille dine yndlingsgrøntsager, fisk, kød og andet godt i ly og læ for både sol og regn. Når der ikke er gang i grillen, så vil det forskellige udstyr stå godt beskyttet ind i den elegante grillpavillon. For den dedikerede grill-entusiast giver pavillonen plads til at forberede lækker mad hver eneste dag næsten hele året rundt. Du kan se de forskellige grillpavilloner, gasgrill og kulgrill her:  https://www.dancovershop.com/dk/products/grill.aspx

Share