Smukke drivhuse fra ACD – Europas førende producent

Smukke drivhuse fra ACD

Der er ikke noget så skønt som et drivhus, hvor man fra det tidlige forår kan følge planterne spire og gro. Uanset, om du har et lille drivhus på terrassen eller måske har mulighed for et stort drivhus et sted i haven, så er det bare et magisk sted, som giver dig både frugter og blomster, men også en dejlig ro og livskvalitet, når man har et sted, hvor der bare er en særlig ro. Dancover har – ud over deres store udvalg af mange forskellige slags drivhuse – lanceret en serie af dejlige drivhuse fra Europas førende producent af hobbydrivhuse, ACD.

Drivhuse i stærke og holdbare materialer

Drivhusene fra ACD har rammer i aluminium og vinduer af glas – 4 mm hærdet råglas i taget og 4 mm hærdet glas i siderne. Drivhusene har en skydedør og ventilationsvindue i taget. De klassiske drivhuse vil se skønne ud i enhver have og kan forlænge havesæsonen med mange uger. Desuden skaber drivhusene fra ACD de perfekte rammer til dyrkning af mange forskellige slags frugt, grøntsager og blomster – især planter, der normalt kræver et mere beskyttet og varmt sted at vokse end man som regel kan give dem ude i det fri. Det stærke og smukke glas giver en optimal lysgennemgang, der er med til at skabe de bedste vækstbetingelser inde i drivhuset.

Mangler du et Gør-det-selv-projekt til haven?

Hånden på hjertet, så skal du bruge lidt tid på at samle drivhuset, men det er til gengæld nemt og logisk, hvis du følger den udførlige vejledning trin for trin. Husk at dit nye drivhus skal stå på et plant og stabilt fundament. Skydedøren giver nem adgang, og ventilationsvinduet i taget gør det nemt at regulere temperatur og luftfugtighed inde i drivhuset. Husk at vi også tilbyder et stort udvalg af drivhustilbehør som bl.a. automatiske vinduesåbnere, vandingssystemer, planteborde, hylder, højbede og meget andet. Du kan se de nye drivhuse fra ACD og mange andre skønne drivhuse her: https://www.dancovershop.com/dk/products/glas-drivhuse.aspx

Share