Garager i træ fra Modularo® i solidt og holdbart nordisk træ

Garager i træ fra Modularo(R)

Vores garager i træ fra Modularo® er elegante og holdbare bygninger, hvor du kan stille din bil/biler godt beskyttet. Udover at være et godt sted at parkere, så får du plads til at opbevare haveredskaber, mindre havemaskiner og meget andet, som du skal bruge til bilen eller haven. Du kan vælge en lukket garage i træ med en stor dobbeltdør og nem adgang eller en åben løsning uden døre, hvor du nemt kan køre ind og ud. Du kan naturligvis også bruge garagen til din motorcykel, båd, havemaskiner, familiens cykler og meget andet. Garagerne i træ giver dig en masse opbevaringsplads, så din bil kan holde godt beskyttet derhjemme. Glem alt om at skulle fjerne sne og skrabe ruderne fri for is på kolde vintermorgener – og nyd at bilen kan stå godt beskyttet mod UV-stråler m.m. om sommeren.     

Garager i træ i smukt, ubehandlet træ

Vores garager i træ er lavet af det smukkeste, ubehandlede træ – fås også i en malet version – og er den klassiske og oplagte løsning til din bil eller biler. Vælger du en garage i ubehandlet træ, så kræver det, at du selv giver den træbeskyttelse, så snart som muligt efter den er samlet for at beskytte træet mod sol og regn. Vælg en farve du godt kan lide eller brug transparent træbeskyttelse, så du kan nyde det naturlige træ i mange år. Du kan få de flotte garager i massivt træ i 40/44 mm udvalgt nordisk træ. Vores garager i træ har forskellige typer tag, men alle med fald, så der ikke samler sig vand. Alle vores garager i træ fra Modularo® bliver leveret som præfabrikeret samlesæt. Det er vigtigt at være min. 2 personer til at samle og opføre garagen, da nogle af delene kan være tunge, og det er vigtigt at være præcis. De forskellige garager skal placeres på et plant og stabilt fundament som cement, fliser eller træ.  

Modularo® er et moderne livsstilsbrand  

Modularo® er et moderne livsstilsbrand med fokus på god kvalitet, holdbarhed og komfort. Brandet tilbyder et stort udvalg af holdbare produkter i træ som redskabsskure, havepavilloner, garager og gæstehytter eller annekser, som kan være med til at gøre livet i haven endnu bedre og sjovere på en god og vedvarende måde. Brandet giver dig elegante designs, funktionalitet og mere plads til at leve. Hvis du har spørgsmål til vores garager i træ fra Modularo®, så skal du bare kontakte os via telefon, e-mail eller bruge vores Chat. Se alle de forskellige garager i træ her: https://www.dancovershop.com/dk/products/garager.aspx

Share