Metalgarager fra ProShed® beskytter din bil

Metalgarager fra ProShed beskytter din bil og meget andet

En solid metalgarage fra ProShed® er den oplagte løsning, når du gerne vil kunne parkere din bil et sikkert og godt beskyttet sted. Du får desuden opbevaringsplads til haveredskaber og andet. Vores forskellige metalgarager har plads til en eller to biler, men du kan naturligvis også vælge at bruge garagen til din motorcykel, en lille båd, havemaskiner, cykler og meget andet. Vores metalgarager er bare en god måde at beskytte din bil. Som en bonus, så kan du glemme alt om at skulle tidligt op og fjerne sne og is fra bilen om vinteren. Og om sommeren bliver bilen beskyttet mod Uv-stråler m.m. Vi tilbyder en række forskellige metalgarager, så du kan finde præcis den, som opfylder dine behov.      

Vedligeholdelsesfrie metalgarager til biler og meget andet

Vores metalgarager i galvaniseret stål kan beskytte din bil og meget andet i mange år, uden at du behøver vedligeholde noget. Nogle af vores ProShed® metalgarager har endda 10 års garanti mod rustgennemtæring. Du kan stille din metalgarage stort set alle steder, og i modsætning til en åben carport, så kan du lukke og låse din metalgarage, så din bil og andre ting derinde står godt beskyttet og sikkert. En metalgarage er et kvalitetsprodukt, som du kan have glæde af i mange år uden at behøve at bekymre dig om rust, råd eller vedligeholdelse generelt. De galvaniserede stålplader vil ganske enkelt holde i mange år.  

Metalgarager som et spændende Gør-det-selv-projekt

Når du bestiller en ProShed® metalgarage, så modtager du alle delene som et præfabrikeret samlesæt. I skal være to personer om at samle garagen, da nogle af delene kan være tunge og det kræver præcision at samle delene. Sørg desuden for at beskytte dig selv med solide arbejdshandsker m.m., da pladerne har skarpe kanter. En metalgarage skal stilles på en plan og stabil overflade som cement, fliser eller træ. Hvis ikke, så kan hele garagen blive skæv, og så kan dørene ikke fungere ordentligt. Har du spørgsmål om vores ProShed® metalgarager? Ring til os, send en e-mail eller brug vores chat.

ProShed® produkter i galvaniserede og vedligeholdelsesfrit stål

Selve designet og de solide materialer er en stor del af hemmeligheden bag den succes, som de mange forskellige produkter fra ProShed® har oplevet de sidste mange år. Når du samler en metalgarage, redskabsskur, cykelskur eller brændeskur, så gider du ikke bekymre dig om rust, råd eller afskalling. Du vil bare have din garage eller redskabsskur til at beskytte din bil, haveredskaber, cykler, brænde med mere mod elementerne år efter år. Med en ProShed® metalgarage i god kvalitet kan du læne dig tilbage i sikker forvisning om, at din bil m.m. står godt beskyttet. Se vores forskellige ProShed® metalgarager her: https://www.dancovershop.com/dk/products/garager.aspx

Share