Smukke drivhuse i træ med 360° udkig

Drivhuse i træ med plads til planter og afslapning

Er du på udkig efter et enestående og smukt drivhus? Vores drivhuse i træ er lavet af stærkt og holdbart trykimprægneret nordisk gran, og måske er det lige sådan et drivhus, du skal bruge. De solide og elegante drivhuse i træ vil se fantastisk ud næsten alle steder, du opfører det. Brug den indbydende konstruktion som et drivhus og fyld det med frodige, grønne planter – eller måske vil du hellere bruge pladsen til nogle komfortable møbler og bruge den som havepavillon. Drivhuset i træ har store vinduespartier, der skaber det smukkeste lysindfald, som får dine planter til at trives og vokse. Vil du hellere bruge huset som havepavillon? Så kan du glæde dig til et imponerende 360° udkig. Alt efter hvilke planter, du kan lide, så kan du have planter både inde i drivhuset og udenfor, så det indre smelter sammen med det ydre på smukkeste vis. Uanset, hvordan du gør det, så vil det elegante drivhus eller havepavillon passe smukt ind i din have og sørge for at forlænge havesæsonen med mange uger og måske endda måneder.   

Det smukkeste sted at slappe af   

Du kan bruge det smukke drivhus eller havepavillon i træ som det skønneste sted at slappe af, læse eller lave noget kreativt som f.eks. at skrive eller male. Rummet vil også være som skabt til mindre sociale sammenkomster. Det helt oplagte er naturligvis at bruge det til at dyrke en masse lækker frugt, grøntsager og smukke blomster. Sæt nogle højbede eller plantekasser inde i drivhuset sammen med en eller to behagelige stole. Så kan du dyrke en masse frodige planter samtidig med at der er plads til at slappe af og nyde haven i stort set al slags vejr. Ventilationsvinduet øverst i drivhuset kan du bruge til at regulere temperatur og luftfugtighed inde i drivhuset.   

Et fristed, hvor du kan slippe for stress og jag   

Fred og ro er blevet en mangelvare i dag, så hvis du har et drivhus eller en havepavillon i imprægneret nordisk gran, så venter dig skønne oplevelser. Her kan du gå ind og lukke verdens lyde ude og nyde lidt kvalitetstid i fred og ro. Ethvert drivhus er et helt særligt sted med sit egen fantastiske udtryk, fornemmelse og duft. Dette elegante drivhus i træ har lige løftet alt dette til et nyt niveau, så du i endnu højere grad kan nyde din have – helt fra det tidlige forår og til langt ind i efteråret. Med en terrassevarmer kan du udvide sæsonen endnu mere. Et smukt drivhus i træ er ganske enkelt et fantastisk sted at slappe af og få opladet batterierne – også når vejret egentlig ikke er til at være ude i haven. Her kan du se alle vores smukke havepavilloner eller drivhuse i træ: https://www.dancovershop.com/dk/products/drivhuse-i-trae.aspx

Share