Metalskure fra ProShed® kan holde styr på dine haveredskaber med mere

Metalskure giver perfekt opbevaring til dine haveredskaber m.m.

Metalskure, redskabsskure eller haveskure – kært barn har mange navne. Uanset, hvad du kalder det, så er vores solide og populære metalskure fra ProShed® et godt valg, når du gerne vil have alle dine haveredskaber og andet udstyr samlet et sted. Livet bliver bare lidt nemmere, når du har det hele lige ved hånden – ting som plæneklipperen, haveredskaber og alt det andet, du skal bruge for at få haven til at se perfekt ud – eller ting og sager til terrassen m.m. Når man har det meste lige inde i sit metalskur fra ProShed®, så er det dejligt nemt at finde alt det du skal bruge til havearbejdet, når du skal lege med børnene eller du skal bruge hynderne til havemøblerne. Et metalskur gør det bare lidt nemmere, når man skal lave havearbejde, grille, lege eller rense poolen. Kort sagt, så bliver livet en smule lettere med et velorganiseret og vedligeholdelsesfrit metalskur from ProShed®.

Metalskure er holdbare og vedligeholdelsesfrie – med garanti

Vores populære metalskure er kvalitetsprodukter, som du kan have glæde af i mange år uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse. Du kan bestille metalskure fra de kendte mærker ProShed® og Yardmaster fra dancovershop.com. De solide metalskure skal placeres på et fast og stabilt underlag som f.eks. cement, fliser, træ eller tilsvarende. Du kan også stille dit metalskur direkte på jorden, men så er det en god ide at lægge en presenning nederst som en membran og derefter et gulv. Kombinationen af membran og gulv giver bedre isolering og minimerer kondens. Du kan desuden tilkøbe kroge og hylder til dit metalskur og på den måde optimere pladsen inde i metalskuret.  

Vælg mellem mange forskellige størrelser og farver

Metalskurene fra ProShed® findes i mange farver og størrelser, så du kan altid finde lige præcis det skur, som passer til dine ønsker og behov. Vi har et stort udvalg af mindre metalskure fra ProShed®, som passer til de fleste haver med mere. Vi har desuden en lang række store metalskure og metalgarager med plads til 1-2 biler, maskineri og materialer. Har du spørgsmål i forbindelse med vores metalskure eller redskabsskure fra ProShed® eller andre mærker? Kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller brug vores chat. Du kan se alle de populære ProShed® metalskure her: https://www.dancovershop.com/dk/products/redskabsskure-proshed.aspx

Share