ProShed® brændeskure i metal til smukt stablet brænde

Højbede i vedligeholdelsesfrit letmetal

Det er vigtigt at have en god opbevaringsløsning til dit brænde, så brændet forbliver tørt og pænt stablet. Vores vedligeholdelsesfri ProShed® brændeskure i letvægtsmetal kan rumme og beskytte dit brænde på en elegant og effektiv måde. Ved at have et ProShed® brændeskur i metal kan du glemme alt om rust, råd og afskalling. Kort fortalt, ingen vedligeholdelse! Det stærke og holdbare brændeskur er udført i et elegant paneldesign, som gør det nemt at placere den lette konstruktion stort set overalt. Vi ved alle sammen, at en brændestabel er et smukt syn i sig selv. Pænt stablet brænde i et elegant brændeskur kan tilføje noget smukt til de fleste haver og gårdhaver med mere.  

Stabilt og vedligeholdelsesfrit brændeskur

Når man har et solidt ProShed® brændeskur i letvægtsmetal, så kan man glæde sig over at have sit brænde godt beskyttet, tørt og smukt stablet. Et brændeskur i letvægtsmetal er en nem, elegant og fleksibel opbevaringsløsning, som stort set ikke forandrer sig over tid. Nogle af vores ProShed® brændeskure er forstærket med to metalbøjler, som gør konstruktionen endnu stærkere. Bemærk venligst, at vores ProShed® metalbrændeskure har en 10 års garanti mod rustgennemtæring! Har du brug for opbevaringsplads til andet end dit brænde? Så kan vi tilbyde et stort udvalg af vores populære redskabsskure fra brands som ProShed®, Arrow og Spacemaker. Disse solide redskabsskure eller haveskure i et moderne paneldesign vil passe perfekt sammen med vores brændeskure. Du vil desuden få en masse opbevaringsplads til både dit brænde, haveredskaber, cykler, plæneklipper, grill og meget andet.  

Brug dit ProShed® brændeskur som et højbed

Nogle af vores ProShed® brændeskure kan alternativt bruges som et højbed. Du placerer ganske enkelt den stærke letvægtskonstruktion fladt på jorden og fylder den med jord i god kvalitet. Du kan plante stort set alt i et højbed, og så vil det være med til at holde styr på dine planter. Med et elegant ProShed® højbed i stærkt og holdbart stål behøver du ikke bekymre dig om råd og vedligeholdelse i modsætning til de mere traditionelle højbede i træ. Har du spørgsmål om vores forskellige ProShed® brændeskure eller højbede, kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller benyt vores Chat. Det samme gælder, hvis du er interesseret i vores redskabsskure fra ProShed®, Arrow eller Spacemaker. Se mere her:  https://www.dancovershop.com/dk/products/braendeskure.aspx

Share