Vægskure i nordisk gran til haveredskaber og meget andet

Vægskure giver dig plads til haveredskaber og meget andet i haven.

Når man har en have, skal man bruge et redskabsskur for at holde styr på alle sine haveredskaber og alt det andet, man skal bruge for at holde haven pæn. Hvorfor ikke vælge et af vores solide vægskure i stærkt og holdbart nordisk gran? Du kan vælge vores vægskur i ubehandlet træ eller i en lys grå eller en mørkegrå – de sidste med dør og vindue i hvid. Det kompakte og solide skur er perfekt til at holde styr på alle dine haveredskaber og andet udstyr, så det hele bliver opbevaret sikkert og godt.  

Komplet vægskur til opbevaring af det hele et sted  

Det elegante vægskur er komplet med alle 4 sider i modsætning til nogle vægskure, som skal placeres op ad en anden bygning for at have den fjerde og sidste væg i skuret. Når du vælger vores nye vægskure, så kan du placere skuret, hvor det passer dig – som fritstående skur eller som vægskur op ad huset eller tilsvarende. Døren med rude sørger – sammen med vinduet – for dagslys inde i skuret, så du nemmere kan finde det, du skal bruge. Døren kan låses, så dine redskaber og alt det andet står både sikkert og godt beskyttet. Bemærk venligt, at der medfølger ikke tagpap! Det er derfor vigtigt, at du sørger for at dække taget med et passende tagmateriale, så snart du har samlet vægskuret.  

Et præfabrikeret Gør-det-selv-projekt  

Dit nye vægskur bliver leveret som et præfabrikeret samlesæt – eller som et overskueligt Gør-det-selv-projekt. Men skal helst være 2 personer til at samle skuret, da nogle af delene kan være tunge, og det kræver, at man er præcis. Du følger blot den detaljerede samlevejledning, og så har du et vægskur i løbet af en dag eller to. Foretrækker du vægskuret i ubehandlet træ? Så skal du bruge træbeskyttelse, så snart skuret er blevet samlet. Vælg en farve, som du godt kan lide eller brug en transparent træbeskyttelse, så du kan blive ved med at nyde det smukke træ og samtidig beskytte skuret mod vind og vejr.  

Kompakte vægskure i træ fra Modularo® brandet

Modularo® brandet er et moderne livsstilsbrand med fokus på høj kvalitet og holdbarhed. Brandet omfatter et stort udvalg af holdbare produkter i træ som bl.a. redskabsskure, drivhuse, pavilloner, shelters og gæstehytter eller annekser. Produkter, der er skabt til at gøre dit haveliv endnu bedre og hyggeligere på den lange bane. Du kan se alle vores forskellige vægskure i nordisk gran og andre materialer her: https://www.dancovershop.com/dk/products/vaegskure.aspx

Share