Festtelte til mange forskellige slags arrangementer og events

Festtelte til alle livets store fester og fejringer

Festtelte er utroligt fleksible og meget tit en helt oplagt løsning, når du skal bruge plads til et arrangement. Festtelte kan desuden både bruges til private fester og professionelle events. Dancover og Partytent.com har et stort udvalg af solide og elegante festtelte, så du altid kan finde et praktisk, funktionelt og fleksibelt festtelt til dit kommende event. Vi har omkring 20 års erfaring med at udvikle, fremstille og sælge festtelte i høj kvalitet. Det betyder, at vi giver dig mulighed for at vælge fra et af de største udvalg af festtelte på det europæiske marked.  

Festtelte i stort set alle størrelser – næsten  

Du ved sikkert allerede, hvor økonomisk og fleksibele festtelte kan være. Der er en ret stor sandsynlighed for, at du allerede har prøvet at opstille et festtelt i forbindelse med en eller anden fejring – eller at du som minimum har deltaget i et event inde i et af de ikoniske festtelte. Og så ved du også, hvor fantastisk et rum et festtelt kan være – især hvis dem der står bag arrangementet har gjort sig umage og gjort de ting, som kan gøre en verden til forskel. Det kan være at lægge gulv inde i festteltet, og måske også et tæppe, og så naturligvis udsmykke teltet med noget smuk belysning. Endelig kan man også drapere teltets ramme med blødt stof, der kan omdanne det helt almindelige festtelt til noget næsten magisk – helt perfekt til vigtige fejringer og mærkedage som bryllup, studenterfest og andre vigtige dage, som man vil huske i mange år.  

Festtelt i klassisk hvidt eller en smuk og stærk farve

UNICO festtelte har skabt nye standarder inden for markedet for festtelte med deres lette og farvestrålende covers. De nye og innovative festtelte kombinerer de solide stålrammer vi kender fra de traditionelle festtelte med lette og holdbare covers i 300 g/m2 polyester/PVC. Denne nye kombination af kendte og funktionelle elementer udgør de populære og funktionelle UNICO festtelte. Deres mest markante kendetegn er deres stærke farver, som er en positiv forandring i forhold til de traditionelle hvide festtelte. Desuden har vi gjort vinduerne endnu større for at få et endnu flottere lysindfald. Endelig gør Dancovers Triple Velcro Closure System festteltene både fleksible og giver dem et godt indeklima. Du kan også bruge UNICO festteltene som en pavillon, hvis du undlader at bruge sidevæggene. Uanset, så kan du nyde de elegante pyntegardiner, hvis du vil nøjes med dem. Alle disse forskellige egenskaber har været med til at gøre UNICO festteltene fra Dancover meget populære.

Festtelte er resultatet af en meget fokuseret produktudvikling  

Festtelte fra Dancover er blandt de bedste, mest holdbare, solide og brugervenlige telte på markedet. Men det store udvalg kan også være en smule overvældende, når man skal finde lige præcis det festtelt, man skal bruge. Derfor tilbyder vi personlig service til alle kunder, der overvejer et eller flere festtelte. Kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller Chat, hvis du har spørgsmål. Her kan du se alle vores festtelte og partytelte: https://www.dancovershop.com/dk/products/partytelte.aspx

Share