Gæstehuse i træ til mange forskellige formål

Gæstehuse i træ til skønne dage i haven

Et rummeligt og indbydende gæstehus i massivt træ kan skabe nogle skønne rammer for både dine overnattende gæster og meget andet. Du kan få en lang række forskellige typer af gæstehuse i træ, men en fællesnævner er, at et gæstehus eller hytte skal være hyggelig og indbydende. Du kan bruge dit gæstehus i træ til mange skønne formål – som kontor, til afslapning, som atelier, som træningsrum eller som legerum til ungerne – eller et sted til familiens teenagere. Uanset, hvad du bruger dit gæstehus i træ til i hverdagen, så har du altid et ekstra rum til, når familie og venner kommer forbi og bliver et par dage. Vores gæstehuse i træ har alle store døre og vinduer, så der er nem adgang og et skønt lysindfald. De store vinduer gør gæstehusene lyse og indbydende. I godt vejr kan du åbne gæstehusets døre og vinduer og gøre gæstehuset til en naturlig del af den omgivende have.  

Gæstehus i træ til hjemmearbejde, afslapning og meget andet

Vi kan tilbyde et stort udvalg af gæstehuse i forskellige størrelser og design – fælles for husene er, at de er i massivt nordisk fyrretræ. Måske foretrækker du et klassisk gæstehus eller måske er du på udkig efter en moderne hytte – du kan finde det meste lige her. De fleste af vores gæstehuse i træ er bygget af stærkt og smukt nordisk fyrretræ, og det betyder, at du får en solid og holdbar konstruktion. Du kan få gæstehuse i ubehandlet træ, mørkegrå og lysegrå. Du skal blot være opmærksom på, at når du bestiller et gæstehus i ubehandlet træ, så skal du i gang med at påføre træbeskyttelse, så snart huset er samlet. Det er nødvendigt med træbeskyttelse for at beskytte det ubehandlede fyrretræ mod vind og vejr, så du kan have glæde af dit gæstehus i mange år. Hvis du foretrækker det rå og naturlige look af det nordiske fyrretræ, så skal du bare bruge en transparent træbeskyttelse – så kan du nyde gæstehusets smukke og naturlige udtryk i de næste mange år. Det er altid en mulighed at male huset i en anden farve, hvis du skifter mening på et tidspunkt.    

Et gæstehus i træ er et fantastisk Gør-det-selv-projekt

Når du bestiller et solidt og elegant gæstehus i træ fra Dancover, så vil du modtage huset som et præfabrikeret samlesæt. Det er vigtigt, at man er to personer til opgaven, da det massive træ er tungt, og det kræver præcision at samle de forskellige dele til gæstehuset. De fleste burde kunne løse opgaven, men en smule erfaring er bestemt ikke af vejen ved Gør-det-selv-opgaver af denne type. Du følger ganske enkelt den vedlagte samlevejledning trin for trin og så skal det nok gå. Ønsker du at få mere at vide om et eller flere af vores elegante gæstehuse i træ? Eller nogle af de mange andre produkter i shoppen? Kontakt venligst vores Xperter pr. telefon, e-mail eller brug vores Chat. Du kan se alle de solide og smukke gæstehuse i træ her: https://www.dancovershop.com/dk/products/trae-hytter.aspx

Share