Smukke PVC festtelte til alle dine forskellige events

PVC festtelte kan bruges til de fleste slags fester og arrangementer

Du kan få de klassiske PVC festtelte i stort set alle størrelser og designs. Som du sikkert ved, så kan man bruge et stærkt og fleksibelt festtelt til mere eller mindre alle slags sammenkomster og events – både private fester og professionelle events. Vores forskellige PVC festtelte har stærke og holdbare covers i PVC over en stabil stålramme. Vi har ca. 20 års erfaring med at udvikle og sælge PVC festtelte i forskellige udtryk og materialer. Derfor kan vores Xperter altid hjælpe dig med at finde det bedste PVC festtelt til din kommende fest – og til de næste mange festlige begivenheder, der vil komme. Og det gælder, uanset om du skal holde private sammenkomster som bryllup, konfirmation, fødselsdag eller en anden mærkedag – eller du i en professionel sammenhæng skal være vært for eller deltage i en messe, en produktlancering, noget teambuilding eller måske den årlige firmafest.   

PVC festtelte kan skabe de perfekte rammer  

‘Hvilken størrelse festtelt skal jeg så købe?’ spørger du måske. Det afhænger af mange ting, men den gode nyhed i den forbindelse er, at det spørgsmål har vi gjort en smule overflødigt. Vores brand CombiTents® er ekstremt fleksibelt og det eneste festtelt-system, hvor du får helt op til 5 festtelte i 1! Vores CombiTents® festtelt er opdelt i sektioner, så du kan opstille det antal sektioner, du har brug for til et bestemt arrangement – stort eller lille – og så kan teltets størrelse tilpasses. Derfor kan du bruge det samme, fleksible festtelt til en grillaften med familien og til et bryllup med mange gæster. Et andet kendetegn ved vores forskellige PVC festtelte er, at de kan sættes sammen, så man kan danne et endnu større festtelt. Det kræver blot to eller flere nogenlunde ens festtelte samt de innovative tagrender, som skal forhindre, at der løber vand ned i mellemrummet mellem teltene.  

Stærke og holdbare PVC festtelte holder længere  

Nogle foretrækker måske at leje deres festtelt, når de skal holde en fest eller en anden form for event. Det er også en fin løsning, men fordi vores PVC festtelte er så holdbare, så kan de bruges igen og igen til rigtig mange fester m.m. Hvis du prøver at regne lidt på det, så vil du opdage, at hvis du bruger dit PVC festtelt 2-4 gange – lidt afhængigt af prisen på festteltet og hvad det koster at leje – så kan du som regel spare en masse penge i forhold til at leje. Du skal selvfølgelig selv gøre en del af arbejde med opsætning og nedtagning, men efter et lille antal gange har du så at sige et telt, du kan bruge ‘gratis’. Hvis uheldet er ude, og der sker en skade på dit festtelt eller en del bliver væk, så kan du altid bestille en reservedel fra os. Det vil øge teltets forventede levetid betragteligt. Du kan se alle de forskellige PVC festtelte her: https://www.dancovershop.com/dk/products/pvc-partytelte.aspx

Share