Annekser i træ i smukke og holdbare designs

Annekser i træ i mange smukke versioner

Annekser i træ giver dig et helt særligt sted, som du kan bruge til en lang række forskellige formål – som kontor, til afslapning, til træning, kreative sysler eller som et legerum ti ungerne – eller som gæstehus til familie og venner, når du kan tilbyde dem at overnatte. Vores lyse og indbydende annekser i træ er rummelige og har store døre og vinduer. Annekserne har nem adgang og det smukkeste lysindfald, som gør det indre af husene endnu mere indbydende. Når det er godt vejr, så luk døren eller dørene helt op og gør det indre af annekset til en naturlig del af omgivelserne. Nogle af vores annekser i træ kan også fungere som en slags shelter. Luk dørene helt op og læg dig til at sove helt tæt på naturen, men godt beskyttet mod regn og dug. Bemærk venligst, at et anneks i træ i denne kvalitet vil være en del af din have i mange år, så overvej omhyggeligt, hvor det skal stå.  

Klassiske annekser i massivt træ

Vores elegante annekser i træ er lavet af nordisk træ, og det gør dem solide og holdbare – for ikke at tale om hvor smukt det ubehandlede træ ser ud. Du kan få annekser i ubehandlet træ eller malet i mørkegrå eller lysegrå med hvide dør- og vinduesrammer. Vælger du at bestille et anneks i ubehandlet træ, så kræver det, at du behandler alle udvendige overflader med træbeskyttelse lige efter annekset er samlet. Dit anneks vil ganske enkelt holde meget længere med et eller flere lag træbeskyttelse! Hvad nu hvis man bedst kan lide sit anneks i råt træ? Så skal man blot bruge en transparent træbeskyttelse. 

Annekser i træ som Locarno og mange andre  

Et af vores populære annekser i træ hedder Locarno og er 21,8 m2 stort. Det er et træhus i høj kvalitet bygget af massivt 19 mm nordisk træ. Annekset har to skydedøre og tre vinduer, som tilsammen gør annekset lyst og indbydende. De store skydedøre giver nem adgang og gør det nemt at få anneksets indre til at smelte sammen med omgivelserne. Det elegante og solide anneks i træ vil hurtigt blive det sted, hvor man søger hen, når man opholder sig i eller omkring haven – især når vejret ikke viser sig fra sin bedste side. Brug det smukke gæstehus i massivt træ til afslapning, som kontor eller til at hygge dig med venner og familie.   

Modularo® er et moderne livsstilsbrand

Kan du godt lide kvalitetsprodukter, hvor der er fokus på funktionalitet, holdbarhed og komfort? Vores populære brand Modularo® tilbyder et stort udvalg af holdbare produkter i træ som redskabsskure, bjælkehytter, havepavilloner, shelters og annekser, som kan være med til at gøre livet i haven endnu bedre. Så du kan godt begynde at glæde dig til at nyde et smukt design, høj funktionalitet og mere plads til at udfolde sig gennem de næste mange år. Du kan se alle de forskellige annekser, bjælkehytter og gæstehuse i massivt træ her: https://www.dancovershop.com/dk/products/trae-hytter.aspx

Share