FleXtents® foldetelte – de ultimative foldetelte

FleXtents foldetelte er stærke og smukke

Vidste du, at vores populære og alsidige serier med FleXtents® foldetelte tilbyder over 1.800 forskellige kombinationer, når man medregner materialer, størrelser, farver, design og funktioner? Det er en af mange gode grunde til at brandet FleXtents® er det førende brand i Europa, når man taler om stabile, fleksible og transportable foldetelte. De elegante og funktionelle foldetelte kan både bruges til private fester og professionelle events – fra messer og markeder til sportsbegivenheder og koncerter m.m. Vi tilbyder desuden en serie af professionelle foldetelte til nødhjælp og beredskab.

FleXtents® foldetelte til professionel markedsføring  

Vores FleXtents® foldetelte kan også med fordel bruges til professionel markedsføring og branding. Vi er specialister i digitaltryk og kan hjælpe dig med at skabe et unikt FleXtents® foldetelt med digitaltryk på coveret. Du kan vælge alt fra et diskret logo på den ene side af teltet til at få hele coveret dækket af dine fotos, tekster, illustrationer og layout! Som det første skal du vælge det foldetelt, du vil have, sende os dit design, og så producerer vi et helt unikt og professionelt FleXtents® foldetelt til dine kommende events.   

De forskellige FleXtents® serier

Vi har gennem snart mange år udviklet de forskellige FleXtents® serier og har i dag flere forskellige serier, så vi altid har et foldetelt, som kan leve op til dine konkrete ønsker. Vælg mellem serierne Basic, Steel, PRO og Xtreme. For alle vores forskellige slags foldetelte gælder det, at de er nemme at håndtere, opbevare, opstille og kan kombineres på et hav af forskellige måder. Men materialer, design og styrke varierer for at imødekomme de forskellige krav og funktioner – skal du bruge et foldetelt til en familiesammenkomst en gang imellem, et telt til det lokale loppemarked eller leder du efter et professionelt foldetelt, som skal kunne holde til at blive brugt ofte til mange forskellige slags events? Kort sagt, vi kan levere elegante og funktionelle foldetelte til alle!     

Bestil i dag, så du er klar til den kommende fest, marked eller messe

Et FleXtents® foldetelt kan bruges hele året rundt inde eller ude til både skygge og læ. Bestil dit FleXtents® foldetelt i dag, så du er sikker på at have det til den næste grillfest, vejfest, loppemarked eller et professionelt event. Vores foldetelte er ekstremt fleksible og kan sættes op og tages ned på ganske få minutter. Foldeteltene er desuden nemme at transportere og opbevare, så du altid kan have et eller flere foldetelte klar. Fordi vi tilbyder mere end 1.800 kombinationer, har du måske et spørgsmål eller to, før du bestiller dit nye FleXtents® foldetelt. Kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller brug vores Chat – sammen kan vi altid finde den bedste løsning. Du kan se alle de elegante løsninger her:  https://www.dancovershop.com/dk/products/flextents-foldetelte.aspx

Share