Hønsehus med automatisk døråbner

Hønsehuse med automatisk døråbner

Et hønsehus med en automatisk døråbner gør bare livet lidt lettere. Når du har et hønsehus i haven, så er det vigtigt at passe godt på dyrene, så de trives og har det godt. Den automatiske døråbner bliver styret af lyset, så hønselemmen åbner og lukker efter døgnets naturlige rytme. Det er naturligvis også muligt selv at styre hønselemmen. Vores forskellige typer af hønsehuse vil være en fantastisk tilføjelse til de fleste familiehaver eller hobbylandbrug – uanset om du bor i en forstad eller langt ude på landet. Generelt har vores hønsehuse plads til 4-6 æglæggende fugle lidt afhængigt af hvilken race du vælger. Et hønsehus med automatisk døråbner skaber et dejligt levested for dyrene og sørger for en masse friske, økologiske æg til dig og din familie.   

Hønsehus, økologiske æg og hjemmedyrkede grøntsager

Et hønsehus med automatisk døråbner kunne måske være starten på et helt nyt liv for dig og din familie. Ud over et hønsehus, så kan du også få forskellige slags drivhuse, hvor du kan dyrke uanede mængder af de lækreste økologiske grøntsager og frugt. Kombinationen af et hønsehus og et drivhus kan ændre din have til et fantastisk fristed fyldt med hjemmedyrkede ting og gode sager. Hver eneste dag kan du gå ud i haven og hente friske æg fra dit hønsehus og følge med i, hvordan dine tomater, agurker, chilier og meget andet vokser inde i drivhuset. Den automatiske døråbner på hønsehuset hjælper dig med at holde kyllinger og høns i sikkerhed inde i hønsehuset om natten.

Du behøver ikke stå op med hønsene

Med en automatisk døråbner i sit hønsehus kan man med ro i sindet sove lidt længere om morgenen. Den automatiske døråbner er styret af dagslys, så det vil sørge for at åbne hønselemmen om morgenen, når de første stråler rammer hønsehuset. Det er vigtigt at være opmærksom på, at man også selv kan indstille sin døråbner til at åbne og lukke, når man ønsker det. Døråbneren bliver leveret med 4 AA-batterier. Du kan bestille en hønselem og åbner sammen med dit hønsehus eller senere, hvis du ønsker det. Et af vores populære hønsehuse har en ydre redekasse med to adskilte rum og en udtræksbakke i træ med zink, som gør rengøringen til en leg. Hønsehuset har en stige, siddepinde og en skydedør til ventilation. Du skal selv samle hønsehuset, men hvis I er to om opgaven, så kan det gøres på nogle få timer. Døren til hønsehuset åbnes og lukkes udefra. Du kan se vores forskellige hønsehuse med automatisk døråbner her: https://www.dancovershop.com/dk/products/hoensehuse.aspx

Share

Recommended Posts