Bioklimatiske pergola pavilloner skaber smuk stil og ly

Bioklimatisk pergola pavillon til det gode haveliv

Bioklimatiske pergola pavilloner kan gøre en verden til forskel på en terrasse eller et andet sted i haven. Vores pergola pavilloner består af solide og holdbare letvægtsmaterialer og med det ikoniske flade tag med lameller – eller tværbjælker og kraftigt stof – eller en kombination. I modsætning til de fleste af vores almindelige havepavilloner, så er vores pergola pavilloner åbne konstruktioner uden sidevægge eller gardiner – som udgangspunkt – og helt oplagte at placere på terrassen eller et sted i nærheden. Disse moderne og minimalistiske pergola pavilloner vil se fantastiske ud de fleste steder.  

Bioklimatisk pergola pavilloner i solide, holdbare og vedligeholdelsesfrie materialer  

På en måde er vores fritstående pergola pavilloner i familie med både vores terrasseoverdækninger og havepavilloner med sidevægge. Ordet ‘pergola’ stammer fra italiensk og betyder ’fremspring’. Oprindeligt bestod en pergola af bjælker, der stak ud fra en ydervæg eller mur på et hus og blev understøttet af søjler eller stolper – meget i stil med vores terrasseoverdækninger. Med en terrasseoverdækning eller en pergola pavillon får du både behagelig skygge og være ude, selv når det regner. I modsætning til de fastmonterede terrasseoverdækninger, så kan du placere en bioklimatisk pergola pavillon lige præcis hvor du vil. En pergola pavillon er en både elegant, fleksibel og minimalistisk konstruktion, der skaber den skønneste skygge, når taget er lukket – og frit udsyn til sol og himmel, når du drejer lamellerne m.m. og åbner taget.  

Bioklimatiske pergola pavilloner med en eller flere sidevægge

Hvis du foretrækker, at din havepavillon er lidt mere lukket og giver mere læ og privatliv, så kan du bestille en eller flere sidevægge – eller en lamelvæg. Du kan også bestille bløde gardiner, bløde sidevægge eller skærme, som du kan åbne og lukke enten manuelt eller ved hjælp af en fjernbetjening. Du kan endda bestille skydedøre i glas til nogle af vores pavilloner. Desuden kan du som nævnt vælge en eller flere lamelvægge for at skabe skygge og flot stil.

Sikkerhed i forbindelse med din pergola pavillon

De bioklimatiske pergolaer er solide konstruktioner i letvægtsmaterialer. Det er vigtigt at fastgøre dem til jorden eller fundamentet, så der ikke sker uheld i tilfælde af stærk vind. Især hvis taget er lukket, så kan vinden få fat i pavillonen og flytte rundt med den, hvis den ikke er fastgjort med skruer, jordankre eller tilsvarende. Sørg for at fjerne taget eller åbne lamellerne, når det sner. Se de mange forskellige bioklimatiske pergolaer her: https://www.dancovershop.com/dk/products/bioklimatiske-pergolaer.aspx    

Share