Bord/bænkesæt i solidt og holdbart fyrretræ og stål

Bord/bænkesæt skaber hygge og plads til alle

Bord/bænkesæt er oplagte at bruge til de fleste slags fester og andre arrangementer. Vi ved godt, at mange vil opfatte de ikoniske bord/bænkesæt som noget fra en Oktoberfest i Tyskland. Du kan da også helt sikkert se disse populære bord/bænkesæt til Oktoberfester rundt omkring i verden, men de solide borde og bænke kan også bruges til så meget andet. Du kan bl.a. bruge de solide og fleksible bord/bænkesæt til de fleste slags fester og andre arrangementer – indendørs og udendørs alt efter dit humør. Når dine gæster sidder ved et bord/bænkesæt, så kan de hygge sig og sidde dejligt tæt og på den måde skabe en dejlig fornemmelse af sammenhold. Det gælder for alle mulige slags events – børnefødselsdage, arrangementer i sportsklubben, professionelle events og forskellige andre arrangementer som vej- og gårdfester med alle naboerne.  

Solidt 28 mm bord/bænkesæt i træ med sort lak  

Vores populære bord/bænkesæt er både solide og praktiske. Benene på både bordet og bænkene kan foldes helt sammen, så sættet kun fylder ganske lidt, når det ikke er i brug. Hvis du skal håndtere mange bord/bænkesæt, så vil vi anbefale, at du bestiller en af vores transportvogne til borde, så transport og opbevaring bliver meget lettere. Sættene kan stilles op på få minutter, når du skal gøre klar til gæsterne. Du kan få bord/bænkesæt i forskellige størrelser, og de har alle sammenklappelige ben. Du kan både bruge de solide borde med bænke indenfor og udenfor, men her skal du lige være opmærksom på, at vores bord/bænkesæt med sort lak skal behandles lidt forsigtigt, når det handler om sol og vand.  

Bord/bænkesæt skaber den perfekte stemning til dit arrangement  

Hvis du nogensinde har været til et arrangement, hvor I sad på et af disse ikoniske bord/bænkesæt, så kender du godt følelsen af tæthed og social sammenhæng. Det er en skøn fornemmelse – uanset anledningen. En fødselsdag, gadefest, grillaften med familien og mange andre fester. Man kommer ganske enkelt hinanden bedre ved, end hvis alle sad i hver deres stol. Det er derfor at gæster, der sidder ved et bord med bænke, ofte føler at festen er ekstra hyggelig og vedkommende. Fordi man kan bruge de populære bord/bænkesæt både indenfor og i det fri, så kan man anvende dem til de fleste slags arrangementer. Du kan bruge bordet som det er med engangsservice eller lægge en smuk dug over det og finde de fine tallerkener frem. Du kan se vores forskellige bord/bænkesæt her: https://www.dancovershop.com/dk/products/bordbaenkesaet.aspx

Share