Drivhuse gør livet i haven endnu skønnere

Drivhuse kan gøre haven endnu skønnere og hyggelig

Drivhuse kan tilføje masser af stil og hygge til de fleste haver. Med et drivhus får du et helt særligt sted, hvor du kan dyrke alle mulige slags planter. Samtidig får du et sted, hvor du kan slappe af og nyde haven i næsten al slags vejr. Men før du bestiller et drivhus, så skal du finde ud af, hvor det skal stå – finde det bedste sted i haven til det. Du skal naturligvis også beslutte, hvilken slags drivhus du foretrækker – og hvilken slags drivhus, der passer bedst til den stil, som haven og dit hus m.m. har. Du kan få drivhuse til alle slags haver både store og små. Måske har du en stor have, hvor drivhuset bare skal være en bygning blandt mange andre skure og måske andre drivhuse? Måske har du en mindre have, hvor drivhuset kommer til at spille en langt mere fremtrædende rolle. Nogle vil så helst have drivhuset helt oppe ved terrassen, så det næsten bliver en del af huset. Andre vil måske hellere have drivhuset så tilpas langt væk, så de kan gå derned og komme væk fra hverdagens stress og jag.  

Drivhuse kan sagtens have mere end et formål eller funktion

Nogle drivhuse kan næsten kun bruges til at dyrke en overflod af smukke, grønne planter. Hvis coveret eller vinduerne er mælkehvide og transparente, så er der måske ikke så meget grund til at sætte sig derind, når man alligevel ikke kan nyde udsynet til den omliggende haven. De fleste drivhuse kan dog både bruges til at dyrke alle mulige slags blomster og grøntsager og samtidig bruges som en hyggelig havepavillon. Hvis du har plads i haven, så vælg altid et stort drivhus, så der er plads til behagelige møbler derinde sammen med planterne. Det er ikke kun en fantastisk følelse at være inde i det varme og fugtige drivhus, det kan næsten være terapeutisk, fordi det er så nemt at slappe af inde i det skønne rum – hvis du vel at mærke undlader at medbringe mobilen og andre enheder.  

Brug dit drivhus som en del af din livsstil  

Drivhuse og orangerier har været brugt i flere hundrede år til at dyrke alle mulige slags planter og til at beskytte eksotiske træer og planter under køligere himmelstrøg. Samtidig har vi nydt at opholde os inde i de smukke bygninger, uanset om de var en del af huset eller fritstående. De senere år er det at dyrke forskellige grøntsager m.m. i stigende grad blevet en del af vores interesse for sund livsstil. Det er dejlig nemt at dyrke økologisk mad i sit drivhus, for man ved altid præcist hvad planterne har fået og især ikke fået af gødning m.m. Selv med det mest enkle drivhus kan man dyrke tomater, agurker, chilier, bønner, salat og meget mere. Har du spørgsmål, før du kan beslutte dig for, hvilket drivhus du ønsker at have? Kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller brug vores Chat. Du kan se vores store udvalg af mange forskellige drivhuse her som inspiration: https://www.dancovershop.com/dk/products/drivhuse.aspx

Share