Drømmer du om et nyt drivhus?

Et drivhus skaber haveglæde og mange dejlige timer

Et nyt drivhus skaber en masse haveglæde, men det ved du sikkert allerede godt! Du kan vælge et lille drivhus, et stort drivhus, et drivhus med glasvinduer eller med vinduer i polykarbonat. Uanset, hvilket drivhus du drømmer om, så tilbyder vi et stort udvalg af drivhuse i høj kvalitet til meget konkurrencedygtige priser. Desuden kan vores Xperter hjælpe dig med at besvare de spørgsmål, som du måtte have omkring det at vælge det rigtige drivhus og meget mere. I Dancover Drivhus Guiden kan du læse om de forskellige drivhuse, hvor man skal placere et drivhus i forhold til solen m.m., hvilket fundament man skal bygge til drivhuset og meget andet. Uanset, om du har tænkt dig at fylde drivhuset med en masse planter eller drømmer om et stille fristed med nogle behagelige møbler – eller måske en kombination – så kan vi hjælpe dig med at vælge det rigtige drivhus. Se Dancover Drivhus Guide her: https://www.dancovershop.com/dk/dancover-haveguide/drivhusguide.aspx

Drivhus – Råd Nr. 1 

Find det rigtige sted til dit nye drivhus. Det kan godt være, at placeringen giver sig selv, men tænk lige over det alligevel. Brug lidt tid på at finde den helt rigtige placering. Det er vigtigt både for dig og for planterne. Måske kunne du tænke dig at drivhuset stod tæt på huset – måske vil du gerne have det stående et ’hemmeligt’ sted. Det er under alle omstændigheder vigtigt, at drivhuset er placeret rigtigt i forhold til solen m.m. Det kan også betale sig at finde ud af, om det er muligt at få indlagt vand og el i drivhuset – eller i hvert fald have det i nærheden. Det gør bare mange ting meget lettere.  

Drivhus – Råd Nr. 2

De fleste af vores drivhuse er designet til primært at være i brug om sommeren. Hvis du skal have planter i drivhuset hen over vinteren, så kan du se i Drivhus Guiden, hvordan du isolerer drivhuset og opvarmer det. Vær opmærksom på, at planter er meget forskellige med hensyn til at kunne tåle frost. Du kan bruge nogle af vores drivhusvarmere eller de innovative vinterdrivhuse, som kan passe godt på dine planter, når det bliver koldt. Du kan også isolere dit drivhus ved at beklæde det indvendigt med bobleplast. Det ser måske ikke så smart ud, men det kan være ret effektivt. Du kan bruge vores elektriske varmeapparater til at sikre en minimumstemperatur i drivhuset.     

Drivhus – Råd Nr. 3

Materialer, størrelse og design spiller en stor rolle, når man skal finde det rigtige drivhus. Det er dog vores erfaring, at kun de færreste fortryder, at de har købt et stort drivhus. Omvendt har vi tit hørt vores kunder sige, at de hellere ville have haft en større model fra starten. Når du har et stort drivhus, så får du nemlig plads til både de planter du vil have og samtidig bruge drivhuset som en havepavillon med behagelige møbler. Se vores kæmpestore udvalg af store og små drivhuse i bedste kvalitet her: https://www.dancovershop.com/dk/products/drivhuse.aspx

Share