Et solidt brændeskur gør hele forskellen, når efteråret og vinteren kommer

Brændeskur i letvægtsmetal til efterårets hyggestunder

Hvis du er så heldig at have en brændeovn, så skal du også have et solidt brændeskur, så du kan opbevare dit brænde flot stablet og tørt. På den måde kan du altid lige gå ud og hente mere brænde, når du skal bruge det. Eller måske har du en bålplads i haven og vil gerne have brænde lige ved hånden. Vores forskellige brændeskure er nemme at samle og kan holde flot styr på brændet, så det er stablet, beskyttet og tørt. Du kan få et af de klassiske, åbne brændeskure – eller hvad med et, som både kan lukkes og låses? Alle vores brændeskure er solide, holdbare og vedligeholdelsesfrie.  

Tørt brænde til vinteren og resten af året

Vådt brænde kan man ikke bruge til så meget uanset årstiden. Derfor skal du sørge for at have brænde klar, uanset om det er midt om vinteren, eller du skal have gang i et hyggeligt bål en dejlig sommeraften – måske i et bålfad foran dit shelter fra Dancover. Vores vedligeholdelsesfrie brændeskure i letvægtsmetal i et moderne og elegant paneldesign er skabt til at opbevare og beskytte brænde, så det holder sig dejligt tørt. Nogle af vores brændeskure i metal har 10 års garanti mod rustgennemtæring! Du kan få brændeskure i forskellige størrelser alt efter hvor meget brænde du har brug for at opbevare – og hvis du har brug for at opbevare mere brænde, så kan du altid sætte to eller flere brændeskure ved siden af hinanden.   

Husk at tage brænde ind fra brændeskuret

Det er en god ide at sætte dit brændeskur i metal sammen med et af vores populære redskabsskure fra mærker som ProShed®, Arrow eller Spacemaker. Hvis du har brug for at opbevare store mængder brænde, så kan et disse solide skure måske også være en løsning. Men uanset, så passer vores forskellige brændeskure perfekt til disse skure. For at være sikker på, at dit brænde brænder bedst muligt, så husk at tage noget af det med ind i varmen, når det er meget koldt og vådt udenfor. Lunt brænde brænder bare bedre end koldt og fugtigt brænde. Lunt brænder antænder hurtigere, og når så brændeovnen er godt lun, så kan du læne dig tilbage og hygge dig med varmen og den skønne lugt af brændende træ. Hvis der skal skrues endnu mere op for hyggen, så kan vi også tilbyde forskellige lyskæder, som kan bruges både inde og ude, så efteråret og vinteren får kamp til stregen. Har du spørgsmål om nogle af vores brændeskure eller de mange forskellige ProShed®, Arrow eller Spacemaker metalskure eller redskabsskure, så kontakt venligst vores Xperter via telefon, e-mail eller brug vores Chat. Her kan du se alle de forskellige brændeskure: https://www.dancovershop.com/dk/products/braendeskure.aspx

Share