Høstfester og Country Fairs kræver det rigtige udstyr

Foldetelte passer perfekt til efterårets høstfester

Når efteråret slår igennem med sine vidunderligt smukke, gyldne farver, så er det blevet tid til høstfester og Country Fairs m.m. Tid til at fejre årets høst! Mange moderne mennesker bor langt væk fra de gårde og gartnerier, hvor afgrøderne har vokset sig store siden foråret. Vi har ellers nem adgang til alle mulige slags frugter og grøntsager hele året rundt, men der er samtidig en bevægelse hen imod en mere naturlig tilgang til vores natur – maden skal følge sæsonen, og man vælger primært frugt og grønt der er dyrket lokalt. Skal du også fejre høsten i år – eller måske noget helt andet i løbet af efteråret – så kan vi sørge for de bedste rammer og andet udstyr.  

FleXtents® foldetelte og meget andet til din Høstfest

Vi har de sidste mange år leveret de populære FleXtents® foldetelte til høstfester, Country Fairs og markeder rundt om i hele Europa. De innovative foldetelte kan placeres præcis, hvor du har brug for ly og læ – midt på en mark, ved siden af en gård, foran gartneriet, på en skole eller midt inde i en by. De lette og elegante foldetelte er oplagte at bruge til alt fra en mindre stand eller bod på et marked til et stort selskabslokale, hvor du kan udstille dette års høst og måske holde et brag af en høstfest, hvor I fejrer høsten og efteråret. Vi leverer FleXtents® foldetelte til fagfolk inden for de fleste brancher samt til private kunder. Når du skal deltage i en Høstfest, Country Fair, Efterårsmarked eller skal holde en anden form for arrangement eller fest, så kan du vælge mellem et stort udvalg af de populære FleXtents® foldetelte. Faktisk kan du vælge mellem mere end 1.800 kombinationer, så der er altid et FleXtents® foldetelt til lige præcis dit arrangement. Husk, at du også kan bestille et smukt foldetelt med digitaltryk, som kan være med til at brande din virksomhed eller organisation.  

Høstfester kræver en lang række forskelligt udstyr

Udover selve foldeteltet som en smuk ramme, så skal du måske bruge nogle af de mange andre ting, som vi kan tilbyde til din Høstfest. Kvalitetsprodukter som bl.a. klapborde, klapstole, bænke, belysning, varmeapparater med mere. Vi har desuden et stort udvalg af professionelle produkter til branding såsom pop-op bannere, beachflag, FleXtents® bannere og meget andet. Du er altid velkommen til at kontakte vores Xperter, hvis du har spørgsmål eller skal bruge lidt hjælp til at finde det helt rigtige FleXtents® foldetelt eller andet til høstfesten m.m. Du kan starte her med at se de mange forskellige foldetelte: https://www.dancovershop.com/dk/products/flextents-foldetelte.aspx

Share