Presenninger til nem og fleksibel overdækning

Presenninger til alle muligt overdækningsopgaver

Presenninger er en både meget enkel og effektiv løsning. Forskellige slags presenninger er næsten umulige at undvære i en lang række forskellige brancher, men også private bruger presenninger i stor stil. Presenninger bliver i høj grad brugt indenfor byggeri, landbrug, industri og transport. Kort fortalt, så bliver der brugt solide og holdbare presenninger hver eneste dag til en lang række forskellige overdækningsopgaver. Ud over de mange fagfolk, der bruger presenninger mere eller mindre hver dag, så er der også mange private, der bruger presenninger til alt muligt.   

Presenninger til de fleste brancher hele året rundt  

Vi har et stort udvalg af forskellige presenninger, fordi det helt enkle stykke materiale kan bruges til så mange forskellige opgaver. Vi tilbyder et stort udvalg af de fleksible presenninger i forskellige størrelser, farver, levetid og tykkelse. Du kan få PE letvægtspresenninger i 65 g/m2 og helt op til de kraftige 610 g/m2 flammehæmmende PVC-presenninger – i farverne hvid, grå, grøn, blå, sort, klar, transparent, semitransparent og camouflage – alt efter hvilken presenning du skal bruge. Vi er ret sikre på, at du altid kan finde lige præcis den presenning, du skal bruge til dit formål. Og det er uanset om du skal bruge en presenning som fagperson eller som privat kunde. Har du hørt om vores Prisgaranti? Du kan læse mere om den her: https://www.dancovershop.com/dk/dancover-prisgaranti.aspx

Kraftige presenninger i alle størrelser til meget rimelige priser  

De fleste af vores presenninger er kraftige og holdbare, så du kan have glæde af dem i lang tid. Vi tilbyder dog også langt billigere løsninger, hvis du bare skal bruge en presenning til noget midlertidigt. Du kan vælge fra et stort udvalg af kvalitetspresenninger til særdeles konkurrencedygtige priser. Sørg altid for at bestille den rigtige presenning til den relevante opgave. Det burde være overflødigt at sige, at en letvægtspresenning i 65g/m2 PE ikke kan det samme som en kraftig, flammehæmmende PVC-presenning på 600 g/m2. Har du spørgsmål om vores presenninger eller nogle af de mange andre produkter i shoppen, kontakt venligst vores Xperter. De kan besvare dine spørgsmål og hjælpe dig med at finde den rigtige løsning.  

Presenninger til at beskytte din båd og andre større ting  

Udover de almindelige presenninger tilbyder vi også et udvalg af bådpresenninger. Bådpresenninger er skabt til at beskytte din båd, når den er på land om vinteren. Du kan dog også bruge den resten af året til at beskytte din båd mod regn, slud, blade og fugleklatter. De solide og holdbare bådpresenninger kan f.eks. bruges sammen med vores forskellige A-bådstativer. Overdæk din båd med en bådpresenning og spar en masse tid på at rengøre dækket m.m. Se alle vores kvalitetspresenninger her: https://www.dancovershop.com/dk/products/presenninger.aspx

Share