Skraldespandsskjulere holder din indkørsel pæn og ryddelig

Skraldespandsskjulere gør det nemt at få en pæn og ryddelig indkørsel

Vores skraldespandsskjulere er en elegant og nem måde at holde din indkørsel pæn og ryddelig, også selv om du skal have adskillige store skraldespande stående. Du kan få en skjuler til en enkelt skraldespand eller en dobbelt til to. Skraldespandsskjulerne er bygget til de kendte 240 l skraldespande, som også kaldes en affaldsbeholder eller affaldscontainer m.m. Det enkelte skraldespandsskjul er lavet til 1 skraldespand eller blot til at skjule fronten på en række af skraldespande set fra vejen. Det dobbelt er lavet til 2 skraldespande. Hvis du, som de fleste, har brug for plads til flere skraldespande, så kan du nemt sætte to eller flere skjulere sammen og få styr på så mange skraldespande, som du vil. På den måde kan du få styr på din indkørsel, så den tager sig pænt ud. Skraldespandsskjulerne er vedligeholdelsesfri, nemme at montere og leveres samlet. Du skal desuden ikke bekymre dig om råd, rust eller afskalling.

Skraldespandsskjulere i holdbart og vedligeholdelsesfrit WPC

Skraldespandsskjulerne består af holdbart og vedligeholdelsesfrit WPC (forkortelse for træ-plast komposit). De har en elegant træfinish og vil se flotte ud, uanset hvor du sætter dem. Der er ingen, der bryder sig om at kigge på en række store 240 l skraldespande, men de skal jo være et sted, så vi kan komme af med alt det affald, som vi producerer. Noget affald skal til forbrænding, mens andet går til genbrug – men uanset, så skal du have en skraldespand til det – ofte i din indkørsel. Med vores skraldespandsskjulere kan du mere eller mindre skjule din skraldespand eller skraldespande, så din indkørsel, gård eller andet kan se pæn ud. Grunden til at vores skraldespandsskjulere ikke dækker skraldespandene helt er, at det gør det besværligt at komme til skraldespandene. Det gælder både når du skal lægge skrald i skraldespandene og når skraldespandene skal tømmes. Vores fleksible skraldespandsskjulere kan skærme 2, 3 eller flere skraldespande, hvis du kombinerer dem.  

Skraldespandsskjulere til en eller flere 240 l skraldespande

De elegante skraldespandsskjulere kan få din indkørsel m.m. til at se flot og ryddelig ud. Uanset, om du har dine skraldespande stående i din indkørsel, i en carport eller gård, så ser det bare pænere ud, når dine store 240 l skraldespande er placeret inde i de elegante skraldespandsskjulere. Som nævnt, så dækker skraldespandsskjulerne ikke skraldespandene fuldstændigt. Vi har dog også en helt lukket skraldespandsskjuler, hvis du skal bruge det. De åbne skraldespandsskjulere gør det bare nemmere for dig, når du skal smide affald m.m. ned i skraldespandene. De elegante skraldespandsskjulere i stærkt og holdbart WPC giver dig nem adgang til skraldespandene. Samtidig kan du nyde en ryddelig indkørsel m.m. uden for dit hus.   

En skraldespandsskjuler der kan aflåses

Vi har også en anden slags skraldespandsskjulere, hvor dine skraldespande kan stå helt skjult og aflåst. Det er måske en lille smule mere besværligt, når du skal smide skraldet ned i beholderne, men til gengæld står skraldespandene sikkert og ingen har mulighed for at smide deres affald i dine beholdere. Vi tilbyder desuden cykelskure i træ og metal, hvor der også er plads til flere store skraldespande og meget andet. Endelig har vi forskellige klassiske carporte, hvor der også er plads til en række skraldespande. Hvis du godt kan lide pæn orden omkring dit hus, så så brug vores skraldespandsskjulere i WPC. Her kan du se de forskellige skraldespandsskjulere: https://www.dancovershop.com/dk/products/skraldespandsskjuler.aspx

Share