Hvilken slags drivhus skal du vælge?

Et drivhus skaber en fantastisk stemning i haven

Hvilken slags drivhus skal du vælge?

Et drivhus er som udgangspunkt en ganske enkelt bygning, hvor man kan dyrke alle mulige slags planter i et varmt miljø. Når det er sagt, så kan man nemt bruge lang tid på at finde det helt rigtige drivhus til haven, for der findes så utroligt mange forskellige slags drivhuse! I Dancovers Drivhusguide har vi lavet et overblik, som du kan bruge til den indledende søgeproces – når du skal finde den type drivhus, som du bedst kan lide. Vi har flere hundrede forskellige drivhuse i alle mulige størrelser, udtryk og materialer. Her kan du få et lille overblik over de mange muligheder du har, når du skal vælge et drivhus:

Polykarbonat drivhus – stærkt og holdbart

Et polykarbonatdrivhus er et klassisk drivhus med en solid ramme i stål eller aluminium. Vinduerne består af solidt polykarbonat, som stort set er brudsikkert og meget let i forhold til glas. Polykarbonat har perfekt lysgennemgang og vil hjælpe dig med at opnå perfekte vækstbetingelser til alle mulige slags planter som agurker, tomater, chilier, blomster og meget andet. Du kan få polykarbonatdrivhuse med enten klar eller semitransparente vinduer.  

Drivhuse med glas – klassisk elegance

Et drivhus med klassiske glasvinduer er både smukt, traditionelt og vil af mange blive betragtet som et ’rigtigt’ drivhus, fordi man altid tidligere brugte glas til drivhuse. Vores glasdrivhuse har hærdet glas som vinduer, så vinduerne er både stærke og holdbare. I nogle tilfælde skal man dog opsætte skyggegardiner bag det klare glas, så man beskytter planterne mod at få for meget direkte solskin.   

Orangerier – haveliv når det er bedst

Et klassisk orangeri kan tilføje både stil og elegance til din have og terrasse. Vores orangerier er generelt store drivhuse, hvor der er plads til både planter og nogle behagelige møbler, så man også kan bruge drivhuset som en havepavillon. De store og smukke orangerier skaber plads til afslapning, eftertanke og til at dyrke et hav af blomster m.m. Du kan nyde din have i næsten al slags vejr inde fra dit smukke orangeri.  

Vægdrivhus – den kompakte løsning

Vægdrivhuse er enestående drivhuse til den mindre have eller som et ekstra drivhus på terrassen eller en altan. Brug det til forspiring om foråret og til alle mulige slags blomster og krydderurter hen over sommeren. Som regel har vores vægdrivhuse ingen bagvæg, så det skal stå op ad en bygning eller som minimum en mur. Vægdrivhuse har de samme egenskaber som klassiske drivhuse og kan bruges til stort set alle slags planter.  

Minidrivhuse og mistbænke – til foråret og de ekstra små fornøjelser   

Vores mini-drivhuse og mistbænke er beregnet til mindre haver, terrasser, tagterrasser og altaner. Et minidrivhus er også perfekt til når du gerne vil have et sted med ekstra gode vækstbetingelser til en lang række forskellige planter – især når du gerne vil forlænge havesæsonen og begynde at forspire og plante spirer og små planter ud i det tidligere forår. Vidste du, at et minidrivhus eller mistbænk også kan bruges til at dyrke salat om efteråret?  

Vinterdrivhus – til områder med en masse sne

Vores store udvalg af vinterdrivhuse omfatter også de solide og holdbare vinterdrivhuse med en forstærket ramme, som kan klare vægten af sne hen over vinteren. De robuste vinterdrivhuse er helt almindelige drivhuse med fremragende vækstbetingelser – bare med en forstærket ramme. Så når sneen begynder at dale derude, så kan du sove roligt om natten vel vidende, at dit drivhus ude under sneen kan klare lidt af hvert. Nogle af vores vinterdrivhuse har snelast på helt op til 450 kg/m2!

Polytunneldrivhuse – den lette sommerløsning  

Et polytunneldrivhus er et økonomisk attraktivt alternativ til de ofte dyrere drivhuse i stål og glas m.m. På ingen tid kan du komme i gang med at dyrke grøntsager, frugt og blomster i et af disse drivhuse, som er utroligt lette at samle. Et polytunneldrivhus kan være med til at forlænge havesæsonen, men du skal være opmærksom på, at et polytunneldrivhus er tænkt som en sæsonoverdækning og ikke som en permanent konstruktion!

Sådan kommer du videre herfra

Var det lidt for mange informationer om drivhuse? Du må ikke give op! Vores Xperter kan hjælpe dig med at finde og bestille præcis det drivhus, som passer bedst til din have. Ring til os, send en e-mail eller brug vores chat, så kan vi besvare alle de spørgsmål, som du måtte have om vores store udvalg af kvalitetsdrivhuse. Velkommen til vores verden af skønne drivhuse: https://www.dancovershop.com/dk/products/drivhuse.aspx

Share