Et overvintringsdrivhus får dine planter sikkert gennem vinteren

Overvintringsdrivhuse kan få dine potteplanter sikkert gennem vinteren

Det er fantastisk at have et overvintringsdrivhus, når man har potteplanter i haven, som skal bruge lidt hjælp for at komme sikkert gennem vinteren. Her taler vi om nogle af de ofte mange potteplanter, som har det med at akkumulere på terrasse, altanen og rundt om i haven. Vi vil gerne understrege, at vi kan levere et eller flere overvintringsdrivhuse, varmeapparater og selv større drivhuse – men når det handler om, hvordan du bedst behandler dine forskellige planter, så skal du forhøre dig i dit lokale havecenter, planteskole eller gå på nettet. Hvis du f.eks. vil vide, om du skal vande planterne, mens de står i teltet, om du skal beskære planterne før vinteren, eller om du skal potte om og skifte jord m.m. inden opholdet i overvintringsdrivhuset.    

Overvintringsdrivhuse er ganske enkle og effektive    

Disse lette plantetelte er udviklet til at beskytte dine elskede potteplanter om vinteren. Nogle planter kan mere eller mindre klare alt slags vejr både koldt og varmt, mens andre skal bruge lidt hjælp for at komme trygt og godt gennem de kolde måneder. Måske har du plads til at stille planterne indendørs et godt beskyttet sted, men hvis ikke, så kan du bruge disse enkle men effektive overvintringsdrivhuse. Hvis du har en kølig kælder, garage eller stort drivhus til opbevaring af planterne, så kan du også bruge et eller flere overvintringsdrivhuse til at beskytte dine planter indendørs.  

Beskyt dine potteplanter gennem vinteren

En af udfordringerne med at have potteplanter udendørs om vinteren er kombinationen af regn og minusgrader. Hvis jorden i potten bliver for våd, så fryser vandet og udvider sig, når temperaturen falder til et sted under nul. Så er der risiko for revnede potter og krukker samt ødelagte rødder og dermed planter. Ved at placere dine potteplanter i et overvintringsdrivhus kan du forhindre regnen i at lande på planterne og løbe videre ned i potten. En anden trussel mod planterne er det såkaldte barfrost, som sker, når der er lave temperaturer under nul samt ingen sne til at beskytte bladene m.m.  

Brug overvintringsdrivhuset indendørs  

Et eller flere overvintringsdrivhuse kan også gøre en stor forskel inde i et drivhus eller tilsvarende. Hvis du har et drivhus, der ikke er isoleret og opvarmet, så vil temperaturen derinde også hurtigt blive for kold for en lang række planter. Her gælder samme princip: flyt dine potteplanter ind i de små telte, så de står godt beskyttet. Hvis dine planter har brug for vand i løbet af vinteren, så er der nem adgang på grund af den kraftige lynlås i coveret på planteteltet. Vi har desuden et særligt varmeapparat, som du kan bruge til at sikre en bestemt temperatur inde i overvintringsdrivhuset.  

Overvintringsdrivhus til den spæde start om foråret  

Når vinteren er overstået, skal du i gang med at forspire og plante til den nye sæson. Brug dit overvintringsdrivhus som et helt almindeligt drivhus eller mistbænk til at beskytte de små spæde planter i starten – især så længe det er koldt om natten. De kan desuden skabe ekstra varme og vækst om dagen. Vores innovative overvintringsdrivhuse kan med andre ord bruges hele året rundt, de er fleksible og så er de til at betale! Se de forskellige overvintringsdrivhuse her: https://www.dancovershop.com/dk/products/overvintrings-drivhuse.aspx

Share

Recommended Posts