FleXtents® foldetelte – verdens mest fleksible løsning!

FleXtents foldetelte er markedets bedste og mest fleksible løsning

De populære og innovative FleXtents® foldetelte er med ret stor sandsynlighed verdens mest alsidige og fleksible foldetelt. Alle de forskellige FleXtents® foldetelte er nemme at håndtere, transportere og opbevare, når de ikke er i brug. Hvis du ikke selv har prøvet at arbejde med et foldetelt, så har du med garanti set et eller flere af dem til nogle af de forskellige events, du har deltaget i de sidste 10-15 år. Vores populære foldetelte er ikke blot innovative, de er også utroligt alsidige og kan både bruges professionelt i alle brancher og til de fleste slags private fester og andre begivenheder.  

Ét foldetelt til alle brancher   

Bare for at give dig en ide om, hvor alsidige vores FleXtents® foldetelte er, har vi her lavet en liste over, hvor de populære foldetelte bliver brugt …  

  1. FleXtents® foldetelte til messer og udstillinger

FleXtents® foldetelte fungerer perfekt som virksomhedens stand på en messe, udstilling eller marked. De elegante telte eller pavilloner fungerer også fint som en funktionel og indbydende bod. Du kan bruge alle de forskellige modeller, men vores FleXtents® PRO er helt klart et godt valg til dette formål. Bemærk også det forskellige tilbehør som FleXtents® bannere og meget andet, som hjælper dig med at få det bedste ud af eventen.   

  • FleXtents® foldetelte til sportsbegivenheder

FleXtents® foldetelte i forskellige farver, størrelser og med forskelligt digitaltryk er en helt naturlig del af de fleste events. Deltagerne bruger teltene som base, hvor de kan opholde sig før og efter et løb eller andre begivenheder. Andre vælger at bruge foldeteltet som en bod, hvor de sælger alt fra mad og drikkevarer til forskellig slags merchandise m.m.   

  • FleXtents® foldetelte til nødhjælp og beredskab

De solide og fleksible foldetelte bliver i udstrakt grad brugt til triage, screening, forundersøgelser, vaccination og i nogle tilfælde til at isolere smittede, når læger og sygeplejersker arbejder væk fra klinik eller hospital. Foldeteltene er nemme at medbringe overalt, så der er midlertidig opbevaringsplads til forsyninger, medicin og mad – eller et sted at udlevere fødevarer eller hjælpepakker m.m. fra.   

  • FleXtents® foldetelte til politiet

Politiet i forskellige lande har brugt FleXtents® foldetelte til mange forskellige formål gennem en årrække. Blandt andet bliver de fleksible foldetelte brugt til at beskytte gerningssteder og andre steder, hvor politiet og kriminalteknikere skal sikre beviser og spor. Foldeteltet kan beskytte stedet mod regn, sol, vind, uvedkommende personer og nysgerrige blikke. Politiet bruger også FleXtents® med digitalprint og stærke farver, så folk med det samme kan se, at her arbejder politiet.  

  • FleXtents® foldetelte til racerløb

Racingtelte fra FleXtents® skaber ly for sol og regn – og nysgerrige blikke – når din virksomhed eller hold deltager i forskellige slags motorsport som rally, speedway, banesport, motocross, karting og Road Racing m.m. Bemærk venligst, at det er muligt at bestille dit helt eget unikke racingtelt med fuldt digitaltryk på coveret. Et racingtelt med dit logo, design og grafik vil skabe positiv opmærksomhed ved enhver motorsportsbegivenhed.

  • FleXtents® foldetelte til oplevelser i naturen   

Du kan også få et foldetelt i et klassisk camouflagemønster skabt til udeliv og oplevelser i naturen – jagt, fiskeri, sportsarrangementer, teambuilding og meget andet. FleXtents® foldetelte med camouflagemønster vil smelte helt sammen med omgivelserne eller være med til at sende de rigtige signaler til messer og andre events.  

  • FleXtents® foldetelte til fester og andre events  

De elegante og romantiske foldetelte passer perfekt til fester og romantiske arrangementer som f.eks. et bryllup. Vores foldetelte kan nemt gøres endnu mere romantiske ved at montere pyntegardiner, loftsdrapering, stolebetræk, sløjfer, LED belysning m.m. Vær opmærksom på, at det er utroligt nemt at sammensætte to eller flere foldetelte, hvis du har behov for at skabe endnu mere plads til dine gæster og andet.    

  • FleXtents® foldetelte til social afstand (Besøgstelte)  

Under COVID-19 pandemien brugte mange vores fleksible og stabile foldetelte som ekstra rum til at holde ’Social afstand’ m.m. Vi har et stort udvalg af professionelle, fleksible og økonomisk fordelagtige løsninger til denne og tilsvarende udfordringer: FleXtents® foldetelte, klapborde og -stole, gulve, varmeapparater og ventilatorer. De elegante foldetelte er desuden blev brugt som besøgstelte med en gennemsigtig skillevæg i midten af teltet!  

Personlig rådgivning og service  

Har du spørgsmål om nogle af vores mange forskellige FleXtents® foldetelte eller det store udvalg af tilbehør, så kontakt venligst vores Xperter. De kan hjælpe dig ved at besvare dine spørgsmål og sørge for, at du vælger og bestiller det rigtige foldetelt ud fra dine ønsker og behov. Se alle de forskellige FleXtents® foldetelte her: https://www.dancovershop.com/dk/products/flextents-foldetelte.aspx

Share