Solide bådpresenninger er fleksible og til at betale

Bådpresenninger er nemme og billige at bruge

Det er både nemt og økonomisk fordelagtigt at overdække sin båd med en bådpresenning. Vores solide bådpresenninger er oplagte at bruge til at beskytte båden i næsten al slags vejr. De fleste bruger en bådpresenningen til når båden er på land om vinteren. Men du kan naturligvis også bruge det fleksible cover til, når båden er på land for at blive repareret og vedligeholdt – eller helt generelt til at beskytte båden mod sol, regn, støv og ikke mindst fugleklatter. Ved at dække båden med en bådpresenning i god kvalitet er båden godt beskyttet for relativ få penge. Kort sagt, så er båden beskyttet for en yderst rimelig pris i forhold til bådtelte eller indendørs bådopbevaring!

Semi-transparente bådpresenninger giver ekstrem god beskyttelse   

Vores store udvalg af bådpresenninger omfatter også de stærke, semitransparente flerlags-presenninger, der lader lyset slippe igennem, så man kan arbejde på båden, selv når den er helt overdækket. Vores anbefaling vil være, at man kombinerer en semitransparent bådpresenning med et bådstativ eller et A-bådstativ under coveret, så du har mulighed for at arbejde på båden selv om den er overdækket. Den stærke og holdbare presenning er krydslamineret, og det giver presenningen sin ekstreme træk- og rivstyrke. Vores bådpresenninger er generelt meget velegnede til at overdække genstande med ’skæve’ vinkler som bl.a. både. Presenningerne er vandtætte, UV-modstandsdygtige og kan tåle frost. Bemærk venligst, at vores PE-presenninger kan genbruges 100 %.

Bådpresenninger er en del af vores omfattende udvalg af presenninger i bedste kvalitet

Presenninger bliver helt generelt brugt til de fleste slags midlertidige overdækninger indenfor de fleste slags brancher og hos private kunder. Vi har et stort udvalg af presenninger i mange forskellige størrelser, farver og tykkelser. Du kan få presenninger fra vores letvægtspresenninger i PE 65 g/m2 op til de kraftige flammehæmmende 610 g/m2 PVC-presenninger. Vælg mellem farverne hvid, grå, grøn, blå, semitransparent og klar (netarmeret), alt efter hvad du skal bruge din presenning til. Det store udvalg betyder, at du altid kan finde en presenning, der opfylder dine ønsker og behov. Uanset, om du er privat kunde eller handler som professionel, så har vi en presenning til dig. Alle vores forskellige presenninger er i høj kvalitet, fleksible og prisbillige uanset materialer, størrelse g/m2. Du kan se alle vores forskellige bådpresenninger og andre presenninger på https://www.dancovershop.com/dk/products/baadpresenninger.aspx

Share