Stor carport til campingvogn, autocamper eller tilsvarende

Stor carport til campingvogne, autocampere eller minibusser

En stor carport til campingvogn, autocamper eller et andet stort køretøj i et moderne design, så man kan stille den op stort set overalt – ved siden af de fleste slags bygninger både nye og ældre. Det minimalistiske design dækker ikke for ret meget udsyn, hvis carporten f.eks. stilles op foran et hus eller tilsvarende. De store carporte i XL er skabt til at beskytte autocampere, minibusser, campingvogne, mindre både og andre store objekter mod elementerne, når køretøjerne m.m. ikke er i brug. Den solide konstruktion er vedligeholdelsesfri og kan beskytte din autocamper med mere i mange år, uden at du behøver gøre andet end måske at skylle støv og snavs af tag og stolper en gang imellem. 

Forlæng levetiden på din autocamper med en stor carport

Selvom autocampere, campingvogne, minibusser og lignende køretøjer er lavet til at blive brugt udenfor i al slags vejr, kan det stadig være en god idé at have et overdækket sted at parkere autocamperen m.m. Når du parkerer det store køretøj i den store carport, vil det stå godt beskyttet mod regn, sne og til dels de skadelige Uv-stråler. Kort sagt kan en stor carport være med til at få din autocamper eller lignende køretøj til at se pænere ud i meget længere tid. De store carporte er lavet af robuste og holdbare materialer som aluminium og polykarbonat, og det gør dem vedligeholdelsesfrie og holdbare i mange år. Du får 15 års begrænset garanti på aluminiumsrammen og desuden får du en begrænset 10 års garanti på tagpladerne i polykarbonat og en 2 års begrænset garanti på alle dele i stål. Disse garantier skyldes blandt andet, at de store carporte er designet og fremstillet i Europa.

Store carporte til mange andre formål

Vores elegante kvalitetscarporte kan også beskytte andre store køretøjer, havemaskiner eller måske en båd. Du kan også bruge carporten som en stor terrasseoverdækning, som tag over dit udespa, over dine havemøbler eller måske til at give beskyttende skygge over børnenes legeplads med en sandkasse eller et soppebassin. Uanset, hvad du vælger at placere under din store carport, vil denne elegante og moderne konstruktion give ly i mange år, uden at du behøver at vedligeholde den på nogen måde. I tilfælde af støv og nedfaldne blade på carportens tag, så fjern det ved hjælp af din haveslange og måske en blød børste.

Personlig betjening og professionel rådgivning

Har du spørgsmål vedrørende de store carporte til autocampere eller andet? Vores Xperter glæder sig til at besvare alle de spørgsmål, du måtte have – om XL-carporte eller nogle af de mange andre produkter i shoppen. Ring til os, send en e-mail eller brug chatten. Du kan se de store carporte til autocampere m.m. her: https://www.dancovershop.com/dk/products/carporte-til-campingvogne.aspx

Share